Fatih S. Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2014 Geçenlerde almış olduğum ürün nihayet elime geçti çok fazla hoşuma gitmedi ama gelmişken taktım almak isteyen arkadaşlara fikir olsun diye fotoğrafları paylaşıyorum.Renk olarak sarı beyaz ve bu renk vardı fiyatı 16 dolar h11 soket (orjinali de bu şeklilde )arıza lambası da yakmadı.Ayrıca anahtar kılıfı aldım çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed İkbal Dübek Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Abi birde arka stoplar için varmış led li stop acaba nerden temin edilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Abi birde arka stoplar için varmış led li stop acaba nerden temin edilebilir. neden bahsettiğini anlamadım profilinde eksiklik var hangi araç için söylüyorsun ampül mü komple led li stop mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Valla karşıdan bu şekilde bir araç gelse ben iyi dileklerde bulunmam başkaları da kulaklarınızı çınlatıyordur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 evet bence de inanılmaz rahatsız edici bir görüntü hele gece, bence hiç kullanmayın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Valla karşıdan bu şekilde bir araç gelse ben iyi dileklerde bulunmam başkaları da kulaklarınızı çınlatıyordur yok abi bu kadar parlak değil fotoğrafta böyle çıktı açıkçası aldığımdan beri normal ampul varken bile ihtiyaç duymadım akşama doğru loş ortamda aklıma gelirse kullanıyorum görüntü amaçlı sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Valla karşıdan bu şekilde bir araç gelse ben iyi dileklerde bulunmam başkaları da kulaklarınızı çınlatıyordur fotoğraftan kaynaklı, sis farındaki bu tip bir ampul göz almaz. halojenden kat kat daha güçsüz aydınlatma olarak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed İkbal Dübek Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 neden bahsettiğini anlamadım profilinde eksiklik var hangi araç için söylüyorsun ampül mü komple led li stop mu? Profilde eksiklikler varmış hemen düzelttim. Anlatmak istediğimi bir video ile özetlersek; http://www.youtube.com/watch?v=LUpZKajFOKc gibi yapmak istiyorum. Bunları ebay vb yabancı sitelerden bulabiliriz ancak beceremediğimden dolayı sanayide veya gitti g. hepsi b gibi yerlerden temin etmek istedim bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Profilde eksiklikler varmış hemen düzelttim. Anlatmak istediğimi bir video ile özetlersek; http://www.youtube.com/watch?v=LUpZKajFOKc gibi yapmak istiyorum. Bunları ebay vb yabancı sitelerden bulabiliriz ancak beceremediğimden dolayı sanayide veya gitti g. hepsi b gibi yerlerden temin etmek istedim bulamadım. led ampullerin bazılarında modül var değişik türlerde fardoktoru.com ve gittigidiyorda led ampül diye ararsan bü tip ampüllerden bulabilirsin ayrıca stop modülü diye de google da ara istediğin gibi bişeyler umarım bulursun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap