Ozan Kar Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2014 FoCCCus ile bendeki göstergeyi güncellemeye çalıştım, ilk denemede hata verdi ve daha önce yazılan güncelleme sırasında bozulan göstergeler gibi oldu, yani sanki elektrik gelmiyor gibi. Bir kere daha deneyince güncelleme tamamlandı ve gösterge tekrar çalışmaya başladı. Yani doğru yazılım atılırsa gösterge kurtarılıyor. IDSte dosya seçip atma seçeneği varmı bilmiyorum ancak, FoCCCus ve modifiyeli ELM ile mümkün. Ayrıca belirtmem lazım ki çok zahmetli ve zaman alan bir iş, bu mesajı attıktan sonra eksik kalan bir dosyayı daha atmaya kalktım, hala olmadı. Hatasız olsa 2 saat sürecekken, öğlenden beri onla uğraşıyorum, yani güncelleme için çekilecek dert değil, ama kurtarma için uğraşılabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Peki güncelleme sonrası yenilikler varmı ekranda Ozanım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 (düzenlendi) Forumda boyle seyler deneyenlerin olmasi cok guzel ihtiyacimiz olursa kaynak belli Mayıs 25, 2014 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Form, forum olarak değiştirildi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Peki güncelleme sonrası yenilikler varmı ekranda Ozanım... Son sürüme guncellememisim abi o yüzden yok. Ama son sürüm Erol otonun başlığında paylaşılan sekilde. Ortalama hızı tercih ediyorum şimdilik o yüzden guncellermiyim bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Son sürüme guncellememisim abi o yüzden yok. Ama son sürüm Erol otonun başlığında paylaşılan sekilde. Ortalama hızı tercih ediyorum şimdilik o yüzden guncellermiyim bilmiyorum Aslında gidilen mesafenin görünmesi de güzel. Eski focusda hem mesafe hem de toplam km aynı anda görülüyordu. Şimdi arka planda kalıyor. Bunun bir ayarı olaydı iyi olurdu. Ford için modifiyeli ELM'yi ebayde satanlar var ama Türkiyede göremedim. Var mıdır bunu ucuza halletmenin bir yolu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Aslında gidilen mesafenin görünmesi de güzel. Eski focusda hem mesafe hem de toplam km aynı anda görülüyordu. Şimdi arka planda kalıyor. Bunun bir ayarı olaydı iyi olurdu. Ford için modifiyeli ELM'yi ebayde satanlar var ama Türkiyede göremedim. Var mıdır bunu ucuza halletmenin bir yolu? tamamen tercih meselesi tabi. o 4lü ekranın hepsini biz seçebilsek çok güzel olurdu. Hazır satanı görmedim bende. Eskiden sokaklarda televizyon tamircileri filan oluyordu hala varmı onlardan? onlar yapar mesela, eli havya tutan herkes yapar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Hazır satanı görmedim bende. Eskiden sokaklarda televizyon tamircileri filan oluyordu hala varmı onlardan? onlar yapar mesela, eli havya tutan herkes yapar. Benim ağabey iki yıllık elektronik mezunu. Hatta okul sonrası bir ara TV tamirciliği bile yaptı Bende de modifiyesiz ELM var, bir ara alıp gideyim yanına. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Benim ağabey iki yıllık elektronik mezunu. Hatta okul sonrası bir ara TV tamirciliği bile yaptı Bende de modifiyesiz ELM var, bir ara alıp gideyim yanına. bide switch var abi 6 bacaklı ON-OFF-ON şeklinde ondan al (kadıköyde-karaköyde gırla var) buda şema: detaylar için: http://www.jamessimpson.co.uk/focccus-central-ecu-config-edit-elm327/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Detaylar için sağol, hemen çıktısını alıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap