taner eviş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2014 (düzenlendi) arkadaşlar aracıma eibach prokit 30 mm spor yay almıştım baya oldu montajını yapalı ama ülkemizdeki üzücü maden faciasından dolayı paylaşmak istememiştim açıkçası içimden gelmemişti. montaj öncesi ve sonrası resimleri ile paylaşmaya çalışacağım sizlere yayları forumdan Ahmet ten almıştım ama sıfır fiyatları 500-550 tl kadar satılan yerlerde 35 mm yazıyor ama bildiğim 30 mm olması gerekiyor aracımızın orjinal hali nedense ben de bilemedim şimdi neden önünü de almadığımı ön tekerin duruşu biraz yakın çektim arka tekerin duruşu bu da yaylarımız yayların montajı başladı yay montajı sonrası ön taraf yay montajı sonrası arka taraf ( işin garibi çook düştü gayet de güzel oldu ) bu da yandan görünüm yay sonrası burada da tesadüfen gelen Belemir in aracıyla beraberken konfor olarak yüz üzeriinden değerlendirme yaparsam eğer yüzde 20 en fazla kaybım olmuştur ama buna ek olarak arabamın virajlardaki dönüşleri yola tutunuşu hissedilir derecede arttı ben ek olarak ön tarafın tam istediğim şekilde düşmediğini söylemek isterim şu anki yaylara press yaparak 1 ya da 2 cm kadar daha basarsam iyi olur mu sizce arkadaşlar önerir misiniz acaba ??? ______________________________ Ön taraf düzeldikten sonraki hali: Haziran 7, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi yeni fotolar eklendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Konuyu ayrı açtım, işe yaraması için. Detaylarını ilk mesaja girersen iyi olur, kaç mm fiyatı şu bu. Lüzumsuz soru yağmuru olmasın. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yanyana diğer focusla çekilen foroğrafta arabalar aynı yükseklikte görülüyor. Diğer focusda da yay var galiba. Şahsen arkanın öne göre fazla basık durması tuhaf görünüyor. Yaysız halinde fark bu kadar bariz miydi ki. Ben de merak ettim şimdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Hayırlı olsun yaylanarak gezersiniz inşallah ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 güle güle kullan dicemde bi gariplik var, ön taraf düşmemiş, aksine açılmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Diğer arac daha yüksek gibi geldi bana aynaların seviyesi arka tarafta da kapı çıtalarını baz aldım ordan da yüksek duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yanyana diğer focusla çekilen foroğrafta arabalar aynı yükseklikte görülüyor. Diğer focusda da yay var galiba. Şahsen arkanın öne göre fazla basık durması tuhaf görünüyor. Yaysız halinde fark bu kadar bariz miydi ki. Ben de merak ettim şimdi. yok abi yandaki araç Forumun çok yenilerinden Belemir in aracı o daha düşük gibi görünüyor doğrudur yerden dolayı öyle görünüyor güle güle kullan dicemde bi gariplik var, ön taraf düşmemiş, aksine açılmış teşekkürler kardeşim ön tarafta da metre ile baktığımda sanki yükselmiş gibi ama parmakla ne kadar doğru oluyor bilmem ama 1 parmak kadar düştü gibi yandaki Belemir in aracına göre de 1 parmal düşük ama beni kesmedi yayları eşit seviye de basayım mı bi iki cm kadar daha ( sadece önleri ) Diğer arac daha yüksek gibi geldi bana aynaların seviyesi arka tarafta da kapı çıtalarını baz aldım ordan da yüksek duruyor. diğer araç sedan değil bu arada fark ediyor mu tam bilmiyorum ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Ön tarafta sorun var. Bendede ayni yaylar var ön tarafa nerdeyse elim girmiyor. Bir baktirin derim. Fotoğraflarima bakin isterseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Ön tarafta sorun var. Bendede ayni yaylar var ön tarafa nerdeyse elim girmiyor. Bir baktirin derim. Fotoğraflarima bakin isterseniz ne gibi bişi olabilir Sabri ? bir de konunun linkini öm atarmısın bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yaylar farli biliyorum ama ters takılmış olma ihtimali var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 ne gibi bişi olabilir Sabri ? Valla bilemiyorum ama var araba sanki bagaj full gibi Ayrıca normalde ön taraf arkadan bir yarim santim daha çok düşer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yerin düzleminden kaynaklı düşük te durabilir diğer araçtan 3.5 mm taktırdım bende ön düşük duruyor sizin araca göre kıyasladığımda daha iyi duruyor gibi bnm aracım garibime gitti görünüşü önleri basılmasını istiyor aracınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yaylar farli biliyorum ama ters takılmış olma ihtimali var mı? Yok hayir. ön arka genişlik farki baya var oturmaz zaten belli hangisi nereye 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yok yok bagajda sadece bir anfi bir kapasitor bir adet de 38 cm subwoofer var bunlar da o kadar sorun etmez hayatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Ön tarafında düşmesi gerekirken nasıl olduysa yaysız hali 4 cm felan yay takılı hali 4.5 cm denk geliyor gariplik var. Öndeki yayları değiştirmeyimi unutular acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap