taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Ön tarafında düşmesi gerekirken nasıl olduysa yaysız hali 4 cm felan yay takılı hali 4.5 cm denk geliyor gariplik var. Öndeki yayları değiştirmeyimi unutular acaba aynı şey benim aklıma geldi çıkan yaylara da baktım yok değiştirmişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Aynı yerde mi çekildi fotolar. Eğimli olmasın en kötü bu ürünler çürümüş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yayların resmini paylaşmışsınız. Normalde yaylara bakılınca da gariplik var.Hepsi farklı görülüyor boyutları kutu içindekilerin anlamadım bu i şten birşey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yayların resmini paylaşmışsınız. Normalde yaylara bakılınca da gariplik var.Hepsi farklı görülüyor boyutları kutu içindekilerin anlamadım bu i şten birşey yay kutunun içinde yahu nereden çıkardın şimdi boylarının farklı olduğunu nöbetçi sanayici aramaya gidiyom ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Tamam ozaman kutuda ki resimmişo ozman bnm yayların kutusuönü şeffaftı. Yaylar görünüyordu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Tamam ozaman kutuda ki resimmişo ozman bnm yayların kutusuönü şeffaftı. Yaylar görünüyordu yeminlen Türker 20 kez resme baktım neredeyse nereden baktı boylarını nerden anladı gibi bişi bulamadım ehhu ehhu ehu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Uyuma zamanım gelmiş demek ki bnm kutudaki yaylar görünüyordu. Şeffaftı kapağı senin fotoda yayların kapağının açık olduğunu yeni fark ettim. Kutunun üzerindeki resimden yorum yapmışım. Yapanda neden aynı koymuyorki yay resimlerini diyip firmaya atıyorum topu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 yeminlen Türker 20 kez resme baktım neredeyse nereden baktı boylarını nerden anladı gibi bişi bulamadım ehhu ehhu ehu Benim konuya bir bak istersen Gece Grisi Focusum diye mobildeyim link veremiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Abi biz arkayı üçleyincede böyle oluyor araba Önde biraz sorun var müdahale kesinlikle lazım... Kolay gelsin hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2014 Onde ciddi bi sorun var hemde. Yaylar benzinli- dizel farkindan boyle olmus olabilir. Yada baska biseyleri ters. Normal degil ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Tanerim hayırlı uğurlu olsun, keyifle kullan...benim yay merakım yok ziraa araca bindiğimde araç zaten yay takılmış gibi alçalıyor:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 (düzenlendi) Onde ciddi bi sorun var hemde. Yaylar benzinli- dizel farkindan boyle olmus olabilir. Yada baska biseyleri ters. Normal degil ama focus 3 lerde eibach ta benzin dizel ayrımı yok diye biliyorum ben . Aynı yaymis hepsi bu da şimdi gidip çektiğim hali Mayıs 26, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 bu da şimdi gidip çektiğim hali Arabayı fazla bastırmışsın abi gözükmüyor bile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Arabayı fazla bastırmışsın abi gözükmüyor bile la mobildeyim halletmeye çalışıyorum on dakikadir pcye geçiyom olmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Güle güle kullan, arkadaşların dediği ölçümler sanki yaylar oturduktan sonra yapılmalıymış gibi geldi fakat arka cidden fazla düşmüş öne göre. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap