taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Güle güle kullan, arkadaşların dediği ölçümler sanki yaylar oturduktan sonra yapılmalıymış gibi geldi fakat arka cidden fazla düşmüş öne göre. abi şimdikine göre yine öyle değil mi önleri basayım mı biraz daha ne yapam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Önün düşmesi gereken payı da arka kapmış galiba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 abi şimdikine göre yine öyle değil mi önleri basayım mı biraz daha ne yapam Yayların düşürme kapasitesi bellidir neticede, 25 se 25, 30 sa 30. Orjinal bir araca göre ölçüp hangisi eksik fazla ona bakman gerek. Veya Sabrinin yaylı aracından ölçüm alıp ona göre yapmanda fayda var sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Eveet Eibach Pro-kit takmam takmam dedim arastirdim arastirdim ve gaza gelip taktim. Arabayi yikatip birkac foto daha koyarim. Simdilik daha 5-6 km kullanabildim oyle cok bir konfor farki hissetmedim ama serit degisimleri ve virajlar super. Arabadan inerken bile anlasiliyor. Taktirdigim usta 1er cm daha dusecek daha yeni yay dedi birde 10 gün sonra rot-balans ayari yaptir dedi. Buyrun fotolar focus 3 lerde eibach ta benzin dizel ayrımı yok diye biliyorum ben . Aynı yaymis hepsi bu da şimdi gidip çektiğim hali Sabri kardeşim forumda paylaşmıştı diye alıntılıyorum sıkıntı olmaz umarım. aradaki 7 farkı bulun Sabrinin yaylı aracından ölçüm alıp ona göre yapmanda fayda var sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Önlerde arkalarda çok farklı. Ölçüm al sen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Bende aynı şeyi yazıcam ama neyazıkki ön taraf düşmemiş bir problem olduğu kesin ama ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Öncelikle hayırlı olsun güzel olmuş, bence kesinlikle aracın ihtiyacı vardı. Jant düşünüyor musunuz peki? benimde aracımda 2,5'luk yay var ama bende dikkatli baktığımda arka daha basık duruyor sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Öncelikle hayırlı olsun güzel olmuş, bence kesinlikle aracın ihtiyacı vardı. Jant düşünüyor musunuz peki? benimde aracımda 2,5'luk yay var ama bende dikkatli baktığımda arka daha basık duruyor sanki. jant da düşünüyorum kardeşim 17 daha fazlası kasar bence yay ile beraber konforu baya kaybederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Ben Vogtland taktırdığımda da önler arkaya göre BİRAZ yukarıda duruyordu ama Taner'in arabasında önler hiç inmemiş ki Aha da burada resimleri var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 jant da düşünüyorum kardeşim 17 daha fazlası kasar bence yay ile beraber konforu baya kaybederim Ben alıştığımdan sanırım bana 18'likler çok normal geliyor artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Sabri kardeşim forumda paylaşmıştı diye alıntılıyorum sıkıntı olmaz umarım. aradaki 7 farkı bulun Hani şeyde değil zamanla önler otururda diyemiyorum en başta böyle olmaması gerekirdi. Bu fotoğraf montajdan hemen sonrasi şuan önler 0.5-1 cm daha inik. Montaj yaptırdığın yere gidip bir göstermelisin. Birde 1.6 hacimde dizel benzin farkida yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Hani şeyde değil zamanla önler otururda diyemiyorum en başta böyle olmaması gerekirdi. Bu fotoğraf montajdan hemen sonrasi şuan önler 0.5-1 cm daha inik. Montaj yaptırdığın yere gidip bir göstermelisin. Birde 1.6 hacimde dizel benzin farkida yok sanayideyim kardeşim şu an 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Sorunu bulmadan yayları bastirip mundar etme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Sorunu bulmadan yayları bastirip mundar etme. Aynen sakın bas gitsin önleri yapma. Ilerde bişey olur belki yerine oturur lastik içeriye çarpar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 baktık yaylar yerine oturmuş bi sıkıntı yok bizim Ahmet can yanlış mı göndermiş acaba yayı anlamadım gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap