Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 (düzenlendi) Kısa yay takıldığı zaman,tamam belki virajda daha iyi tutuş sağlanıyor vede görüntü olarak 10 numara 5 yıldız..Özellikle ben görüntüsüne hasta oluyorum Ama bunların yanında tehlikeleride var.yay kısa olduğundan salınım az oluyor ve ufacık bir tümsekten hızlı geçildiğinde aracın dengesi bozuluyor.Bununla ilgili bir belgesel seyretmiştim tv de. ve bu anlattığıma dair bir çok video var youtubede..En güzel örneklerden biride aşağıdaki video. Taner senin yayları iyi bir kontrolden geçir derim,herşeyinden emin ol bence.. Mayıs 26, 2014 Burak Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Burakk abicim bu video farklı birşey içeriyor, eğer başlığı doğru ise press var yani ap ayrı birşey. Spor kitler ve iyi markalarda böyle birşey olması mümkün değil, şuan sürdüğünüz aracın fabrikasyon olarak bu şekilde satılabildiğini unutmayalım. Avrupa'nın kemik ülkeleri bunlarda free, parayı veren alıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Evet doğru Yakup haklısın ..başlık gözümden kaçmış.. topiği kirletmek istemem ama bilmediğimden soruyorum..bu press yay dediği nedir peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Kısa yay takıldığı zaman,tamam belki virajda daha iyi tut bu araç arkadan itişli lexus gibi geldi bana ; kuvvetlide bir araçtır ... ve göründüğü üzere aracın arka lastikleri normal değil , Kamber li ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Evet doğru Yakup haklısın ..başlık gözümden kaçmış.. topiği kirletmek istemem ama bilmediğimden soruyorum..bu press yay dediği nedir peki? Mevcut yay pres makinasına koyulup presleniyor ve normal boyundan kısa kalıyor ama tüm özelliği yok oluyor bunu birde kesenler var Garip insanlar bunlar 3 kuruştan kaçıp 5 kuruş kaybederler birde bunlar otomobil sevdiğini söylerler bunlar yüzünden araçları modifiye yapamaz hale geliyoruz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 bi anlamadım neden düşmediğini yaylarda sıkıntı vardı galiba burada bir arkadaştan aldım önlere şu an sıkıntı yok görseli de paylaşıyorum buyrun arkadaşlar son halidir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 nasıl yani? naptın anlamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Şimdi olmuş işte. Nasıl yaptın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Diyor ki, önleri bir arkadaşımdan aldım değiştirdim ve oldu diyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Peki sendekileri arkadaşının aracına mı taktınız? Taktıysanız o düştü mü? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 nasıl yani? naptın anlamadım. Şimdi olmuş işte. Nasıl yaptın? teşekkürler aynen Servet başganın dediği gibi oldu Peki sendekileri arkadaşının aracına mı taktınız? Taktıysanız o düştü mü? bendekiler bende kaldı bi arkadaşımdan aldım taktım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Haydi gözün aydın şimdi olmuş ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yine abuk sabuk yerden foto çekmişler hey allahım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yine abuk sabuk yerden foto çekmişler hey allahım ortak aracin tam yanından resmini alacaktim tukanda başka araç vardı iki tekeri ancak bu açıdan alabildim profesyonel fotolarla gelirim yakında o durum guncellemesiydi sadece an itibariyle sanayi ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Kardeş eline emeğine sağlık da sedan focusta bu yaylar bana göre hoş durmuyor.İlk paylaştığın orijinal bir foto var.Aracın görüntüsü oldukça dinamik.Hb focusta pek sırıtmamış ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap