taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Kardeş eline emeğine sağlık da sedan focusta bu yaylar bana göre hoş durmuyor.İlk paylaştığın orijinal bir foto var.Aracın görüntüsü oldukça dinamik.Hb focusta pek sırıtmamış ama teşekkürler kardeşim yakissin diye takmadim. Is görsün diye taktim Biraz daha zorlayabilmek ve daha dinamik olsun diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Şimdi konfordan bahsetmek daha doğru olur.Yaylar eibach mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Şimdi konfordan bahsetmek daha doğru olur.Yaylar eibach mı? evet konforda azalma kesinlikle var. yaylar konunun ilk başında da yazdığı gibi eibach pro kit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 evet konforda azalma kesinlikle var. yaylar konunun ilk başında da yazdığı gibi eibach pro kit Ön taraf düşürmeyince yayları değiştirdim yazmıştınız o yüzden markasını sormuştum şimdi oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 arkadaşlar bir iki çalışma daha yapıyorum araca anca bu şekil çekebildim resmi diğer işlemler ise sürpriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Düz olmayan biçimsiz yerler hep, Van da düzlük yok mu arkadaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Düz olmayan biçimsiz yerler hep, Van da düzlük yok mu arkadaş Ortak aynı yer dün aynayı patlatmıştım ya ondan buradayım ve bir iki değişim daha yaptıracağım . diğer konuda arkadaşlar benim konuya gelip ilk fotoğrafa göre yorum yapmışlar da onlar için paylaştım şuan tamponların alt eteklerindeki siyahlıkları boyatacağım al işte sürprizi kalmadı getti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Sen arabada kaç ceset taşıyorsun onu bi söyle Araba zor ayakta duruyor sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 çimento taşıyom abi malum birimim değişince daha da az almaya başlayacam maaşımı ondan ek işe başladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap