Abdullahcan Mara Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2014 herkeze iyi günler .size bir sorum olacak sizce ,focusumuzu sattıktan sonra bu 3 araçtan hangisini tercih etmek mantıklı bir karar olur ? 1.Audi A4 2.0 TDI otomatik. İç mekan 2.Mercedes C180 AMG bu araçta fazla yakıt tüketimiyle biliniyor fakat adı üstünde Mercedes. İç Mekan 3.BMW 3.20 D fotodaki kasa. İç Mekan Sizce bu 3 araçtan hangisi performans,yakıtve yol tutuş anlamında alınır .Biz Audi A4 e daha sıcak bakıyoruz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi ----------------------- Mercedes'i geç. Bmw yada audi hangisi temiz ve az kullanılmış ise o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Sizce bu 3 araçtan hangisi performans,yakıtve yol tutuş anlamında alınır Kriterler, doğrudan BMWyi işaret ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Kriterlere göre benim oyumda 3.20'ye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Hey yavrum benim bak bak oradan nasılda bakıyor... 3.20d tabi ki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Audi'ye yaklaşmazdım ben yerinde olsam. http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/audi/a4 linkinde Audi'nin small overlap testine dikkatlice bakın. Cruze'dan farkı yok güvenlikte benim için. http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mercedes/c-class linkinde de Mercedes C Serisi var. Onunda small overlap testi sonuçları iyi değil.Yine de Audi kadar teneke değil Mercedes. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Bu arada Focus'un smal overlap testide iyi değil gerçekten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Direk 320d Yakıt tasarrufu ve performans ve arkadan itiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 320d Keşke para olsa da 0 km, sport line, m performans paket, harman kardon ses sistemi ve şöyle bir kaç eklentiyle alsak (xdrive da olsa be!)... Son zamlardan sonra Bmw'ni oluştur kısmına bile bakmıyorum, çok uzak çok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 177 beygirlik 320d almam. Elinde sonunda zincir şu bu cortlayacak sandık motor isteyecek. E90 320d'lerin 184'lükleri gayet eğlenceli, performanslı, şanzımanları eski tip olsa da karakter olarak F30'dan daha sert olduğunu söylüyorlar. Mercedes C eğer E180'deki 1.6 Turbo motor seçeneği ile olursa bence kötü değil. Audi pek sevmem ama bu işi yağmur çamur kar kışı da var, ortalama veya altında ilgili/bilgili/kabiliyetli sürücüler düşünülüyüorsa Audi alıınır. BMW'de aldıktan sonra Frenler upgrade edilip, coilover+yazılım çakılırsa özellikle otobanda eb'leri, angaralı bir eb sahibinin deyimiyle "üzer" Tabi Audi Quattro ise "winter spec" olarak eğlenceli hale getirilebilir 320d Keşke para olsa da 0 km, sport line, m performans paket, harman kardon ses sistemi ve şöyle bir kaç eklentiyle alsak (xdrive da olsa be!)... Son zamlardan sonra Bmw'ni oluştur kısmına bile bakmıyorum, çok uzak çok... XDrive'a çok gerek yok. Estoril renkte, Active Cruise Control, Hafızalı koltuklar, ekran, Adaptif M Süspansiyon, Head Up Display eklenirse bana göre motosikletin zevkine bile rakip olabilir de 320d yerine 335d mi olsa üzerine bir de. Tabi bu kombinasyon 80-90 bin euro 320d için olur, 335d için 120'nin üzerine çıkabilir. Toruna kadar taşır adamı, tüm arabalar gözümüzde aşırı boş, donanımsız kalır, yaktığının 5-6 katı gider, aşık eder, ev sattırır içinde yatılır. Sıkılınma ihtimali yok gibi bir şey olur. Yolda da pistte de aşar gider, yetmezse stage 2-3 yapılır amansız bir kara tren olur. M3 de avlar trafikteki "iyi giden" diye tabir edilen arabaların çoğunluğuna da plaka okutur. Böyle anlarda dalak böbrek yaşamaya onlarsız da devam edeceğim organlarımı satıp alsam mı bunları diye düşünüyorum da neyseki saçmalamalarım kısa sürüyor 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Kesınlıkle 320d.Ama xenon paket alın derım sade farları hıc guzel degıl.Aldıktan sonrada m body kıt sonra jant ole ole gıder yanı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Bütçeler buradaysa E92 3.20D alınır resimdeki kasa değil. Mertcan doğru demiş "üzer" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Kar memleketinde olmasam BMW'den başka almam arkadan itiş bambaşka bir zevk. Almanlar nasıl kullanıyor arkadan itişli arabaları Almanya'da o karda kışta burdan daha uzun kış süreleri olmasına rağmen? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Bunlar içinde 320d.. sıfır alacaksam C180 .. ama gönlümden geçen bütçeme en uygun A5 sportback. Beni dinlediğiniz için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 hiçbirini almam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap