Ferhat Küçük Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2014 Aracımıza yaptırdığımız spor egzoz, açık hava filtresi, kule gergisi veya hepsi aklıma gelmese de bu tür şeyleri ruhsata işletme gibi bir durum yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Spor egzoz'dan kastınız abarth ıse ıslenmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 (düzenlendi) Evet bunlar işletiliyor fakat eksoz da belirli bir dB var onun üstünde olmaması gerekli diye biliyorum. Mayıs 27, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Konu açılmışken diyelimki aracımızda st difüzör var ve biri gelip çarptı kırdı ya da ben çarptım kırdım sigorta ya da kasko karşılar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Kaskoya eğer oem ise ekletirsiniz fakat ödemenizde artar haliyle geri dönüşüm olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Kaskoya eğer oem ise ekletirsiniz fakat ödemenizde artar haliyle geri dönüşüm olur. Şirkete göre degisiyordur muhtemelen ama Anadolu'da oem olması gerekmiyor. Eğer sigorta o fiyata tedarik edemiyorsa sana ödüyor sen tekrar alıyorsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 ek 1 diye bi belge var onu alıyon onlan birkaç bişey ekleniyor ama nelerdi tam hatırlamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 (düzenlendi) Madde 32 ye girer 80tl 10 ceza puanı. Ha sizin dediklerini gözle görünür bariz bir fark yoksa kim inceler orası meçhul. Siz memura gıcıklık yapmadıkça yada kimseyi rahatsız etmedikçe sorun yok. Not: Ben LPG dışında bu maddeyi daha kullanmadım Mayıs 27, 2014 Nuri Gönder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 spor egzoz dan kastım vanalı var bende bunun işlenecek birşeyi yoktur belki işlenebilen birşeyi işletirim kafam rahat olur. Ayrıca işletme varsa nasıl oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 (düzenlendi) spor egzoz dan kastım vanalı var bende bunun işlenecek birşeyi yoktur belki işlenebilen birşeyi işletirim kafam rahat olur. Ayrıca işletme varsa nasıl oluyor. Büyük ihtimalle vanalı egzoz işlenmez.Çünkü vanayı açınca yine abarth kadar ses çıkıyor. EDİT: Türkçe harfler eklenmiştir. LÜTFEN DİKKAT EDELİM. Cep telefonlarınız Türkçe yazmıyorsa kullanmayın Mayıs 27, 2014 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 İşletme ihtimali olan egzozlar nasıl işletiliyor, prosedür nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 İşletme ihtimali olan egzozlar nasıl işletiliyor, prosedür nedir ? Modifiyeli yani tse'ye uygun olmayan egzoz'u ruhsata işletemezsiniz, yasak onlar Çevrede gürültü yapacak şeyin onaylanmasını beklemiyorsunuz umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Uygun olanı var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Uygun olanı var mı ? Niye olmasın var tabi ki. Neler sorusuna cevap: Araştırmanız lazım benim daha önce işim olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap