Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Uygun olanı da bulduk diyelim trafik ile münasebetimiz nasıl olacak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Uygun olanı da bulduk diyelim trafik ile münasebetimiz nasıl olacak ? Lpg ile benzer olur olursa, 1-Ürünün faturası, garanti belgesi ve projesi. 2-Vergi dairesinden borcu yoktur yazısı 3- Herhangi bir Trafik Sigortacısına veya Şöförler Cemiyetine gidip, EK-1 belgesi (isim farklı olabilir bilemiyorum) doldurmanız gerekebilir akabinde İl Emniyet Müdürlüğüne dilekçe yazacaksınız. 4-Bunlardan sonra aldığınız belge ile muayene'ye gideceksiniz ve ek belgesinde gösterilen şeyleri onaylatacaksınız. Olsa olsa böyle olur fakrlı bişey olacağınız sanmam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Açık hava filtresini işletebilir miyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Açık hava filtresini işletebilir miyim ? Pardon ama ne gerek var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Hani illa olacağından değil merak ettim. Bu tür şeylerin meraklısı var yaptırılıyor muayeneden geçmiyor bir çözümü varsa çok uğraştırmayan şeylerse kesin olmamakla birlikte yaptırabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 (düzenlendi) Hani illa olacağından değil merak ettim. Bu tür şeylerin meraklısı var yaptırılıyor muayeneden geçmiyor bir çözümü varsa çok uğraştırmayan şeylerse kesin olmamakla birlikte yaptırabilirim. kardeşim elini atıyon hava filtresini çıkarıyon sora diğerini takıyon gidiyon muayeneye modifiyeye dair hemen herşeyi işletebiliyorsun projesi + ek 1 belgesi ve emniyette olan adamın olması lazım herkese yapmıyorlar düzenleme : Tüv Türk onaylı olması lazım Mayıs 28, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 kardeşim elini atıyon hava filtresini çıkarıyon sora diğerini takıyon gidiyon muayeneye modifiyeye dair hemen herşeyi işletebiliyorsun projesi + ek 1 belgesi ve emniyette olan adamın olması lazım herkese yapmıyorlar düzenleme : Tüv Türk onaylı olması lazım Proje ve Tüv Türk onayı nasıl oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Proje ve Tüv Türk onayı nasıl oluyor proje Yakup kardeşim açıkladıydı diye hatırlıyorum . mühendisler odasından çizdiriyorsun Tüv Türk onaylı ise aldığın ürün onlardan onaylı olacak garantisinde yazar onaylı olup olmadığını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 proje Yakup kardeşim açıkladıydı diye hatırlıyorum . mühendisler odasından çizdiriyorsun Tüv Türk onaylı ise aldığın ürün onlardan onaylı olacak garantisinde yazar onaylı olup olmadığını Çok teşekkür ederim anladım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap