H. Cenk Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2014 W7 ile çalışan eski bilgisayarda Java upgradei geldi ama yüklenince javayı yüklememiş gibi test sayfası görünmüyordu. Şimdi W8li bilgisayar aldım. Yine aynı Java yok diyor indiriyorum kuruyorum ama nafile ortada bir java falan yok. Java isteyen siteler yine açılmıyor. Nasıl çözeceğim bu durumu Not: W8 64 bit Türkçe , Chrome tarayıcı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 chrome kendi içinde javaya sahip diye biliyorum. Explorer ile açar heralde şuan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Güvenlik ayarlarıyla ilgili olabilir mi. Siz java yüklemişsinizdir ama güvenlik seviyeniz java çalıştırmaya izin vermiyor olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Chrome da da IS de de java sitesindeki test sayfası görünmüyor. Yeni bilgisayarda McAfee var o mu blokluyor . Eskisinde de Comodo vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 http://java.com/en/download/help/enable_browser.xml Google candır Hele birde sputnik.ru açılsa daha bi iyi olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 http://www.java.com/tr/download/windows_offline.jsp linkteki versiyonu yüklediğinize emin misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Utanıyorum itiraf etmeye ama Ramazan haklı çıktı . Firewallu kapayınca yükledi. Yalnız ben Javayı youtubedan video kaydetmeye keepvid kullanmaya istemiştim. Keepvidde yıllardır yaptığım gibi en yüksek çözünürlüklü mp4 ü indiriyorum. Acaip bir dosya formatı olarak indiriyor.Video oynatıcı görmüyor. Dosya ismini değiştirip .mp4 yapıyorum. Bu sefer görüntü oluyor ama ses olmuyor. Anlamadım lenovo mu dandik, W8 mi yoksa en son java mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Utanıyorum itiraf etmeye ama Ramazan haklı çıktı . Firewallu kapayınca yükledi. Yalnız ben Javayı youtubedan video kaydetmeye keepvid kullanmaya istemiştim. Keepvidde yıllardır yaptığım gibi en yüksek çözünürlüklü mp4 ü indiriyorum. Acaip bir dosya formatı olarak indiriyor.Video oynatıcı görmüyor. Dosya ismini değiştirip .mp4 yapıyorum. Bu sefer görüntü oluyor ama ses olmuyor. Anlamadım lenovo mu dandik, W8 mi yoksa en son java mı ? http://www.clipconverter.cc 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap