Guest Tolga KARACA Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2011 Arkadaşlar kan şekerimin düşük olduğu biran nasıl becerdiysem sık kullanılanlar ı ekrandan siliverdim; nasıl geri getirebilirim yardım ediniz lütfen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Abi sürümün nedir ? Hakkında kısmında veya yardım da felan yazar.. bi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Mehtemeldir ki şöyle olabilir.. Sayfanın üst kısmında tab'ların olduğu yerin altında veya orada sağ tıkla... sık kullanılanlar sekmesi gözükebilir...şuan elimde mozilla yok bi bak bakalım öyle değilse bakacam başka yere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Görünüm ---> Kenar ---> Yer imleri olabilr. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Abi sürümün nedir ? Hakkında kısmında veya yardım da felan yazar.. bi bakalım Öyle hakkında felan yok, yardım da istemez delikanlı sürüm bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Mehtemeldir ki şöyle olabilir.. Sayfanın üst kısmında tab'ların olduğu yerin altında veya orada sağ tıkla... sık kullanılanlar sekmesi gözükebilir...şuan elimde mozilla yok bi bak bakalım öyle değilse bakacam başka yere Dediğin biçimde olmayanzi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Görünüm ---> Kenar ---> Yer imleri olabilr. Bu ? ? ? Demin pc'ye mozilla yükledim başka bişey bulamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 bakayım hele.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 amaaaan... olmuyor, elle yazmaya devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 abi kurcala biraz bulursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 olmuyorrrrrrr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 abi sil yeniden yüklee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 eee sık kullanılanlardaki adreslev ne olucek o zaman?!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Onları yedekleyebiliyoruz mozilla 'da ama seninki eskisi galiba ezberimde değiller.. abi sen iyice bir kurcala bulacan bulacan sonra da teee burdamıydı diyeceksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap