Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Biraz önce sıfır kurulum yaptım. iOS 8, 8.0.1 ve 8.0.2 ile kaybolan 2g seçeneği geri gelmiş. Nedendir bilinmez sildikleri! Şarjı ağlattılar kaç gündür sağolsunlar. Yine kaybolan, Film Rulosu geri geldi. Şuan Usa'da çalışan apple pay eklendi. Sendeki plus miydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Sendeki plus miydi Şuan yazdıklarım hep 5s içindi. Bu gece plus elime geçiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Şuan yazdıklarım hep 5s içindi. Bu gece plus elime geçiyor. Büyük geldi bana. 6 daha kullanışlı gibi. Plus yerine iPad kullaniyoruz. [emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Büyük geldi bana. 6 daha kullanışlı gibi. Plus yerine iPad kullaniyoruz. [emoji12] Bakalım neler diyeceğim 5s'den sonra 6'da pil ve kamerası aynı olunca sonra pişman olurum diye 6 almayı düşünmek istemedim bende. En olarak abartılı olmadığı için katlanılabilir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Bakalım neler diyeceğim 5s'den sonra 6'da pil ve kamerası aynı olunca sonra pişman olurum diye 6 almayı düşünmek istemedim bende. En olarak abartılı olmadığı için katlanılabilir diye düşünüyorum. Bende büyük yazmayayım belli olmaz. Pil konusu olmasa direk plus ı elerdim. Hoş 5s de pil şikayetim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Bende büyük yazmayayım belli olmaz. Pil konusu olmasa direk plus ı elerdim. Hoş 5s de pil şikayetim yok. Abi birde malum videolar çekiyorum, plus da çok iyi yahu ek masraftan kurtacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Abi birde malum videolar çekiyorum, plus da çok iyi yahu ek masraftan kurtacak Peki beyaz mi siyah mi? Ona da karar veremedim değişiklik beyaz olsun diyorum 5s de beyaz güzeldi. 6 da karar daha zor siyah ağır bastı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Peki beyaz mi siyah mi? Ona da karar veremedim değişiklik beyaz olsun diyorum 5s de beyaz güzeldi. 6 da karar daha zor siyah ağır bastı. Ben hep siyah aldım yine aynı devam ediyorum. Bi türlü ısınamadım diğerlerine. Az önce Zorlu'daydım. Plus siyah deri kılıf kalmamış, eğilim ortada [emoji13] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 dün teknosadan 2 tane plus almıştı babam biri bugün açıldı ekran kırık çıkmış, kutuda veya kasada başka hiç bir darbe iz vs yok. Teknosa sıkıntı çıkarmadan iade alıp para iadesi yapmış. Vatandan tekrar alındı. Öteki cuma açılacak bakalım umarım sağlamdır. 6yı kullanmak keyifli, elime 4s alınca küçücük görünüyor ama telefon olarak 6 bile büyük bence, cebimde rahatsız ediyor bazen ki kış geldiğinden sigara paketi montun cebinde. yazın napıcaz bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Bugün 6yı aldım. Bana büyüklüğü makul geldi. 6+ kullanılır ama cepte falan zor gelebilir. Bu sefer beyaz aldım. Son ana kadar yerinde bakayım beğenmezsem vazgeçerim diye gittim ama beyaz güzel geldi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Hayırlı olsun ben şuan memnunum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Bugün 6yı aldım. Bana büyüklüğü makul geldi. 6+ kullanılır ama cepte falan zor gelebilir. Bu sefer beyaz aldım. Son ana kadar yerinde bakıyım beğenmezsem vaz geçerim diye gittim ama beyaz güzel geldi. Doğru seçim Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 İcloud'la yıldızım barışmadı ! yine numaralarım gitti :/ sevmiyorum bu icloud işini ilkel yedekleme en iyisi Eeee numaraları nasıl geri alacağız şimdi. Yakup senden yöntem bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Eeee numaraları nasıl geri alacağız şimdi. Yakup senden yöntem bekliyorum. www.icloud.com'da numaralar gözüküyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap