Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 ekran büyüdükçe iphone'a sempatim artmaya başlıyor.. Daha büyümedi, Eylül ekimde duyururlar herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 haberleri takip ediyorum en azından Eeee o telefonu sen kimden aldın :D UDID kaydı var onun, restore ile yükleyebilirsin. Zamanını kontrol edeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Eeee o telefonu sen kimden aldın :D UDID kaydı var onun, restore ile yükleyebilirsin. Zamanını kontrol edeyim sen yüklememişsin ben de yüklemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Daha büyümedi, Eylül ekimde duyururlar herhalde. Olsun büyüyecek amcası 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 sen yüklememişsin ben de yüklemem :D 10-12 Haziran gibi yaptırmışım 1 yıl süre ile kayıtlı kalması gerekiyor eğer yaptırdığım kişi silmediyse.. O günlerden sonra dediğim gibi. Apple'ın sunumda söylemediği ama yeni gelen bazı özellikler Değiştirilebilir paylaşma butonu Kamera'da zamanlama Hızlandırılmış Video Zoom özelliği (büyük karekterle bile okuyamanlar için) Grayscale (Gri tema) Safari'de tek hareket ile masaüstü görünüm'e geçmek Siri ile shazam çalışması ayrıca siri telefon şarjdayken tuşa basmadan da çalışıyor Kamera netleme yaptıktan sonra ışığını ayarlayabiliyorsunuz (bu çok iyi olmuş) Uygulamaların ne kadar şarj harcattığını görebilme ekranı Otomatik mesaj silme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 http://youtu.be/a-aInwhZBo8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Beta 2 çıktı bakalım hatalar azalmış ise yükleriz. 15 günde update gelmezdi çok hata olduğu için beklememişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Apple Siri'ye Türkçe eklemesi için iş ilanı açtı. Türkçi dil mühendisi aranıyor https://jobs.apple.com/us/search#&ss=siri%20language%20engineer&t=0&so=&lo=0*USA&pN=0&openJobId=33894671 Key Qualifications Strong preference for some focus or experience in classification, information retrieval, natural language processing, machine learning or related sub-fields Native speaker fluency in Turkish Work with minimal supervision, proactive and self-motivated for timely delivery of quality code. Demonstrated creative and critical thinking capabilities and troubleshooting skills. Engineering experience and interest in diverse technical areas. Clear and compelling communication skills. User driven focus. Interest in embedded applications Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Yeni Mac OS X'i developer olmayanlar bugünden itibaren indirebilir. Yapılacak şey bu link ile kayıt olup ardından gelen mail ile yüklemek https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram Mavricks kullanılmalıdır. Not: 2. pc'nin varsa yükleme yapınız bu hala bir betadır hatası boldur ve bir çok 3.parti uygulama çalışmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 ios8 iniyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 ios8 iniyor. 4S'e yüklüyorum bakalım neler olacak.. Deneyimleri paylaşacağım yükleme konusunda endişeli olan dostlar için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Ben 1 haftadır kullanıyorum ve aşağıdaki gibi yüklemeniz tavsiyedir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Bende yer kalmamış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Bende yer kalmamış... Tapatalkı silince düzelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Tapatalkı silince düzelir Cıks... Yetmiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap