Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Dediğimi yapın. Ofs o şekilde yüklemeyin. Daha da demem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Dediğimi yapın. Ofs o şekilde yüklemeyin. Daha da demem Uygulamaları yeniden yüklicez, yerleri değişecek falan ohooo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Uygulamaları yeniden yüklicez, yerleri değişecek falan ohooo backup alıp, restore from backup dersen herşey yerli yerinde kalır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Dediğimi yapın. Ofs o şekilde yüklemeyin. Daha da demem İlk başta cihaz üstünden sonrada recovery şeklinde yaparım... hissedilir derecede fark var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Google hesabıma bağlanamıyorum işte offf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Sildiğimiz fotoların silinenler klasmründe durması olayı kapanmıyor mu ? Sevmedim bu olayı... İki defa siliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Bizim ipade IOS 8 güncellemesi 9 saate yakın sürdü. akşam 11de güncellemeyi indir dedik fişe taktık bıraktık. Sabah 7buçukta baktık siyah ekranda beyaz elma altında ilerleme çubuğu ortada durmuş kalmış. Dedim çöktü sistem ama 15-20 dk sonra tamamlayabildi sanırım milyarlarca cihazın aynı anda indirmesinden dolayı... 8e doğru kurulum bitti yani 9 saate yakın sürdü. Bu arada Apple beni sağlam kazıkladı Ramazanda bizim küçük bayram harçlığı ile tek bir hediye istedi. PvZ oynuyor. Oradaki zomileri öldüren bir karakter. 5 TL mi ne satışı sanal karta o kadar limit yükledim karakteri aldım. Bu sevindi oynamaya başladı. Baktım apple benden 1.5 TL almış. 3.5 TL eksik . Neyse sonra ipad normal güncelleme bile yapmamaya başladı. Ücretsiz uygulamanın ücretsiz güncellemesini bile kredi kartında sorun var diye yapmıyor. Tabii ben anladım oyundan 3.5 TL borcum var ama benim suçum yok ki parayı eksik çeken kendisi...Tabii IOS 8 i de vermeyecek bana borcumuzu ödeyelim diye kredi kartına limit doldurduk. Girişi yaptık adam bende bir tane 4 TL bir tane 4.6 TL bir tane 6. TL para çekti. 5 TL lik oyun karakterine 16 TL vermiş olduk.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Bizim ipade IOS 8 güncellemesi 9 saate yakın sürdü. akşam 11de güncellemeyi indir dedik fişe taktık bıraktık. Sabah 7buçukta baktık siyah ekranda beyaz elma altında ilerleme çubuğu ortada durmuş kalmış. Dedim çöktü sistem ama 15-20 dk sonra tamamlayabildi sanırım milyarlarca cihazın aynı anda indirmesinden dolayı... 8e doğru kurulum bitti yani 9 saate yakın sürdü. İlginç?! Ben yükle dedim, iki bölüm dizi izledim 45'er dakikalık; ikinci bölümün sonlarında bitmişti yükleme... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Yukarda bağlantısını verdiğim şekilde yüklerseniz herşeyi gözle görebilirsiniz. 1.x gb dosya inmesi kaç dakika sürerse o kadar sürer yükleme. Kurması 5 dk sürmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Bende 1.5 saat sürdü diye söyleniyordum. Nur nimetmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Valla bilmiyorum bağlantı hızımız da fena değil. 20-25 mbps . Geceleri 30a çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 İphone 4S için İoS 8 tam bir ölüm hazırlığı... 2 günlük kullanım sonunda an itibari ile İoS 7.1.2 'ye dönüş yaptım... %80 fark var Henüz güncelleme yapmayan arkadaşlara tavsiyem gittiği yere kadar İoS 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Yeni sürüm olan iOS 8.1'i bu şekilde yüklemenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Yeni sürüm olan iOS 8.1'i bu şekilde yüklemenizi tavsiye ederim. İcloud'la yıldızım barışmadı ! yine numaralarım gitti :/ sevmiyorum bu icloud işini ilkel yedekleme en iyisi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Yeni sürüm olan iOS 8.1'i bu şekilde yüklemenizi tavsiye ederim. Biraz önce sıfır kurulum yaptım. iOS 8, 8.0.1 ve 8.0.2 ile kaybolan 2g seçeneği geri gelmiş. Nedendir bilinmez sildikleri! Şarjı ağlattılar kaç gündür sağolsunlar. Yine kaybolan, Film Rulosu geri geldi. Şuan Usa'da çalışan apple pay eklendi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap