Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Uymasa'da şeyciler var neydi ya ismini unuttum kesiyorlar biçiyorlar hoparlr yeri ayarlıyorlar onlar işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Uymasa'da şeyciler var neydi ya ismini unuttum kesiyorlar biçiyorlar hoparlr yeri ayarlıyorlar onlar işte overlokçumu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 overlokçumu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ahahaha :D Hanımmmmm Ben geldim overlokkk yaparımm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Ooo kolay diyorsan no problema importante, bizde elenktrinkçi tanıdık çoook Peki komponentteki tweeter orjinal tweeter yuvasına uyar mı? Uyar abicim çoğu standarttır o ölçülerin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Uyar abicim çoğu standarttır o ölçülerin yeşeeee... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Arkadaşlar Astra nın ön kapılarındaki tweeter ı tiz sesleri iyi süzemiyor, bu yüzden tizler yetersiz ve baslar bazen yeterince ayırdedilemiyor. Wooferı da düşük ve çok yüksek seslerdeki bas tonlarına yeterli cevap veremiyor. Linkteki komponent sizce amfisiz çalışır mı? http://www.hepsibura...ategoryId=26090 merhaba tolga bey astraya tiviter takarken sökmüştüm ordan biliyorum yuvası çok küçük gibi gözükür ama süngerini acınca tam yuvaya oturur iyide tiz sesi alırsın ben dandik tiwiter takmıştım o bile ben burdayım diyodu ))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 merhaba tolga bey astraya tiviter takarken sökmüştüm ordan biliyorum yuvası çok küçük gibi gözükür ama süngerini acınca tam yuvaya oturur iyide tiz sesi alırsın ben dandik tiwiter takmıştım o bile ben burdayım diyodu ))) Merhaba. Geçenlerde tweeterları adi ama güçlü diğerleriyle değiştirmiştim ama konum olarak cam dibi seçildiğinden ses çok sivrileşmişti, orjinallerini geri takmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 hertz yerine focal yada mtx düşünün onlar yüksek verimli ve orta ses çalarlar yanı ne bas ne tiz gerçek seviyelerini alırsınız buda kalite demek bende mtx 625 ler var deli gibi çalıyo bi arastırın derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Teşekkür ederim aklımda olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap