Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 bu tür alış verişler için iş adresini yazın birde postacı imza alıyor olması gerekir kime teslim etdi görünüyor kimlik numarası felan yok mu acaba.kıymetli bir şey değilse kendinizi üzersiniz pek uğraşmayın ama postacıyı bir köşede kıstırın gece vakti iş adresi kısmına katılıyorum, ben okula gönderiyorum kayıtlı bile olsa. daha öncede yazıldığı gibi, kayıtlı olmayan postalarda imza gerekmez, şahsa teslim gerekmez. Adrese bırakıp gidebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 evet dersimi aldım bundan sonra iş adresi veririm ama bu işi takip edeceğim ben eğer bu posta yönetmeliği böyleyse yapacak bir şey olmaz devleti mahkemeye vermek gerekir eğer böyle değilse sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum pazartesi görüşelim bakalım nolacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 APS'm 15 gunde teslum edildi ist.a; geri donus kagidi da istanbuldan izmire 1 ayda geldi! Çok bisey beklememek lazim kargo servisinde de!.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap