Emre Kaçan Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2014 Nasıl yapabilirim hangi malzemeler gerekiyor acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 neyinin yardımı ki kardeşim ? reklamcıya gidiyorsunuz folyo çekicem diyorsunuz adama 10 15 tl veriyorsunuz 5 dk sonra evinize gidiyorsunuz o kadar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 neyinin yardımı ki kardeşim ? reklamcıya gidiyorsunuz folyo çekicem diyorsunuz adama 10 15 tl veriyorsunuz 5 dk sonra evinize gidiyorsunuz o kadar ? Kırtasiyeden alınan folyo ile ben kendım yapmak ıstıyorum olmaz mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Kırtasiyeden alınan folyo ile ben kendım yapmak ıstıyorum olmaz mı ? reklamcıdaki ile aynıysa fön makinası falçata ile olur neden olmasın ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Arka stoplardaki beyaz renkli bölümlere geçen hafta folyo çektirdim. Ancak arka stoplar düz olmadığı için, orta yerindeki bombeli yerin kenarları geri attı. Tekrar aynı yere götürsem diyorum ama yine aynı olur diye düşünüyorum. Aslında orayı yapıştırırken sıcak hava tabancasıyla hafiften de ısıttılar ama yine de tutmadı. Bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 reklamcıdaki ile aynıysa fön makinası falçata ile olur neden olmasın ?? Sıcak ile mi yapışıyor yoksa yapışkan sürüyormuyuz ? Kusura bakmayın peş peşe soru soruyorum İlk defa uygulayacagım için hiçbirsey bilmiyorum Sonradan cıkartmak ısteyınce kolayca çıkar mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Sıcak ile mi yapışıyor yoksa yapışkan sürüyormuyuz ? Kusura bakmayın peş peşe soru soruyorum İlk defa uygulayacagım için hiçbirsey bilmiyorum Sonradan cıkartmak ısteyınce kolayca çıkar mı ? dedim ya reklamcıdakilerle ayni ise eğer kendisi yapışkanlı şeffaf folyo sıcak ile yapışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 dedim ya reklamcıdakilerle ayni ise eğer kendisi yapışkanlı şeffaf folyo sıcak ile yapışıyor Sonradan çıkartmak ıstersek ne olacak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 sökecen çıkacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 sökecen çıkacak Son sorum muayeneden geçer mi ? Butun cvplar için tşkler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 (düzenlendi) evet far sıkıntı yaratabilir çok koyuysa diğer türlü sıkıntı olmaz Mayıs 30, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 evet far sıkıntı yaratabilir çok koyuysa diğer türlü sıkıntı olmaz Isı tutmadan yapıştırmayı düşünüyorum Isının fara zararı olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Isı tutmadan yapıştırmayı düşünüyorum Isının fara zararı olabilir Isı olmadan bir yapıştırda bizde yeni bir teknoloji öğrenelim. Yok yapıştırıcı kullanacaksan yapıştırdığın heryeri mahvedeceksin. En iyi ihtimalle uzun vadede yoluk yoluk olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Isı olmadan bir yapıştırda bizde yeni bir teknoloji öğrenelim. Yok yapıştırıcı kullanacaksan yapıştırdığın heryeri mahvedeceksin. En iyi ihtimalle uzun vadede yoluk yoluk olacak Peki hocam nasıl yapayım İlla ısı tutmam gerekir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Isısız olmaz o iş,ısı tabancası en kötü ihtimalle fön makinesi iş yapar. Şöyle bir örnek vereyim,cam çıtası v.s gibi sonradan araca yapıştırılan aksesuarlar alırsanız kullanma kılavuzunda ''ısı tabancası kullanılması önerilir.'' tarzı bir ibare bulunur. Yani ısı özellikle folyoda vazgeçilmez gibi bir şey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap