Osman Mollaoğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2014 Focus 1.0 aracimda oveboost tork sinirlayicisini kaldırmak istiyorum. Nasıl yapılabileceğini bilen varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Motorun güvenli çalışması ve uzun ömürlü olması için ayarlanmış bir yazılımı neden değiştirmek isteyesiniz ki? Eğer performans içinse niye sadece "overboost sınırlayıcısı"na takıldık anlamadım. Ayrıca overboost için sınırlayıcı da ne demek? Superchis'in geliştirdiği programı kullanabilirsiniz performans artışı için: http://www.superchips.co.uk/search?make=9&fueltype=3&model=1&variant=2866 +40 HP ve 75Nm tork denilmekte, yetmez mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Turbo basıncı yükseliyor anlık,bu konuda çalışan firmalar var aracınıza yazılım yaptırın sürekli overboost olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Overboost kilidi nedir? Varmıymış böyle birşey. Açıklama gelmezse konu silinir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Son ütücüden önceki safa overlok işte yaw:):):):)::)) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Motorun güvenli çalışması ve uzun ömürlü olması için ayarlanmış bir yazılımı neden değiştirmek isteyesiniz ki? Eğer performans içinse niye sadece "overboost sınırlayıcısı"na takıldık anlamadım. Ayrıca overboost için sınırlayıcı da ne demek? Superchis'in geliştirdiği programı kullanabilirsiniz performans artışı için: http://www.superchips.co.uk/search?make=9&fueltype=3&model=1&variant=2866 +40 HP ve 75Nm tork denilmekte, yetmez mi? Abi nerden yazdın bunları, yarım saattir chiptuning sayfalarında dolaşıyorum 1.0 EB için. Garanti dışı kalmıyacağını bilsem aslında merak ediyorum ama sence abi 1.0 motor için bu kadarı biraz fazla gelmez mi? neredeyse 160 PS ye çıkıyor araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Abi nerden yazdın bunları, yarım saattir chiptuning sayfalarında dolaşıyorum 1.0 EB için. Garanti dışı kalmıyacağını bilsem aslında merak ediyorum ama sence abi 1.0 motor için bu kadarı biraz fazla gelmez mi? neredeyse 160 PS ye çıkıyor araç. İlgili konular 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Osman Mollaoğlu
Focus 1.0 aracimda oveboost tork sinirlayicisini kaldırmak istiyorum. Nasıl yapılabileceğini bilen varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap