saner can Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Shell istasyonlarının hiçbirinde Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 yağ yok. Çalışanlar da bilmiyorlar. 4 veya 5 çeşit Helix Ultra Professional 5W-30 var. Hatta ambalajları aynı. Çalışanlar ısrarla bu yağda tek çeşit var diyor. Bu linki açıp gösteriyorum yinede inandıramıyorum. Shell helix-fully-synthetic Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Bir saat önce, saner can said: Bu linki açıp gösteriyorum yinede inandıramıyorum. Uğraşma koy Mobil'i, unut gerisini... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 23 saat önce, Cem Boneval said: Uğraşma koy Mobil'i, unut gerisini... Öyle yaptım hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 On 12.09.2011 at 18:29, Yakup Çağatay said: 2011-2014 Focus MK3 1.6 TDCI Motor Yağı: 5W-30 - Şartname WSS-M2C913-C Arkadaşlar 2013 titanium 1.6 dizel aracıma yağ bakıyorum. 5w-30 olduğu yazılmış. Ama dpf li mi almalıyım yoksa. dpf siz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 7 dakika önce, Serkan Gülhan said: Arkadaşlar 2013 titanium 1.6 dizel aracıma yağ bakıyorum. 5w-30 olduğu yazılmış. Ama dpf li mi almalıyım yoksa. dpf siz mi? DPF'li 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 (düzenlendi) 8 dakika önce, Yakup Çağatay said: DPF'li catrol düşünüyorum. Başka marka tavsiyeniz var mı? castrol edge gerekli mi sizce yoksa normali iş görür mü? kaç litre alıyor ? servis dışında yaptırmayı düşünüyorum. Artık garanti bitiyor çünkü. Mart 28, 2016 Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 mobil ve castrolun dpfli olanı fordun spesifikasyonlarını karşılamıyordu en son Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 7 dakika önce, Serkan Gülhan said: catrol düşünüyorum. Başka marka tavsiyeniz var mı? castrol edge gerekli mi sizce yoksa normali iş görür mü? kaç litre alıyor ? servis dışında yaptırmayı düşünüyorum. Artık garanti bitiyor çünkü. Hocam yukardaki değerleri karşılasın kafi. İsimler hakkında çok bilgim yok ama testlere bakınca en kötü (kötünün kötüsü) çok az yağ çıkıyor. Doğru olanı koymanız kafi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 2 dakika önce, Ozan Kar said: mobil ve castrolun dpfli olanı fordun spesifikasyonlarını karşılamıyordu en son hangi markalar karşılıyor. bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 1 dakika önce, Serkan Gülhan said: hangi markalar karşılıyor. bilgi verirseniz sevinirim https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=5W-30+WSS-M2C913-C+ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=5W-30+WSS-M2C913-C+ teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Arkadaşlar 2013 titanium 1.6 dizel aracıma yağ bakıyorum. 5w-30 olduğu yazılmış. Ama dpf li mi almalıyım yoksa. dpf siz mi? Dpf li. Fakat kitapçıkta hangi standardı gerektirdiği yazıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 (düzenlendi) bugün servise uğradım. Karabük Azim oto Ford yetkili servisi ve yağ olarak ekteki yağı kullandıklarını gördüm. http://www.hepsiburada.com/mobil-super-fe-5w-30-benzin-ve-dizel-motor-yagi-4-litre-pm-otm652072 bu link teki yağı kullanmayı düşünüyorum. Ford'un spesifikasyonu WSS-M2C913-C 'yi karşılıyor. Bu yağı kullanan var mı memnuniyet veya memnuniyetsizliği yazarsanız sevinirim. Bana önerebileceğiniz marka ve modeli açık yazarsanız sevinirim. Nisan 7, 2016 Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Aynı yağı kullanıyorum problem yok . Araç start stoplu. Ford standartlarını karşıladığı sürece gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Castrol edge 5-30 öneriyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap