Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 İlk mesajımızda ve konunun tamamında bu konu ilgili yorumlarımız mevcuttur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Aydın Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 yorumlarınızı okudum aslında, ancak geneli 5-20 ve 5-30 yağlarla ilgili, o sebepten ayrı başlık açtım, burada da sordum, 0-30 için gereksiz denmiş, sanırım 0-20 de gereksiz ancak aynı zamanda zararsız da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 1 dakika önce, Engin Aydın yazdı: yorumlarınızı okudum aslında, ancak geneli 5-20 ve 5-30 yağlarla ilgili, o sebepten ayrı başlık açtım, burada da sordum, 0-30 için gereksiz denmiş, sanırım 0-20 de gereksiz ancak aynı zamanda zararsız da... Üreticinin tavsiye ettiğini ürünü bulamıyor olsanız düşünürdük de öyle bir durum yok ki. İlk mesajdaki 2 yağdan birini alıp servise vermeniz yeterli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Aydın Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 bir sonraki bakım için muhtemelen yetkili servise gideceğim, orada 5-20 veya 5-30 artık çok bakmayacağım ancak şu an motordaki yağı değiştirmeme gerek yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 13 dakika önce, Engin Aydın yazdı: bir sonraki bakım için muhtemelen yetkili servise gideceğim, orada 5-20 veya 5-30 artık çok bakmayacağım ancak şu an motordaki yağı değiştirmeme gerek yok sanırım Bence yok özellikle yıllarca kullanmayacaksam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Aydın Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 kaş yapayım derken göz çıkardım, servise sordum sözde ama iyi mi duyamadım yanlış mı duydum yanlış mı söylediler bilmem 0-20 koydum, 2-3 bin km sonra değişecek zaten, sorun çıkarmasın da az yaksın, iyi yağlasın derdim yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 12 saat önce, Engin Aydın yazdı: kaş yapayım derken göz çıkardım, servise sordum sözde ama iyi mi duyamadım yanlış mı duydum yanlış mı söylediler bilmem 0-20 koydum, 2-3 bin km sonra değişecek zaten, sorun çıkarmasın da az yaksın, iyi yağlasın derdim yok Yanlış yapmışsınız ama zarar verecek boyutta değil elbette. 5W-30 Castrol Magnatec A5 ilk seçimim ve önerim olur. Aklınızda bulunsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Aydın Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 teşekkür ederim Cem bey, bir sonrakinde daha dikkatli olacağım, tavsiyenizi kenara not ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kultufan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 24.09.2016 - 16:55 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bunu kullanın. http://m.n11.com/castrol-magnatec-stop-start-5w-30-a5-4l-motor-yagi-P109747032 FMY ile ne sorun yaşadınız? Aracım 15 bin bakımından sonra motor yatak sardı.Aracım garanti dışı kaldı 15 bin bakımda FMY yag kullanılmıştı.Sizin yolladığınız linkteki yağ start sotplu modeller için dir yazmakta sorun oluşturur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Bir saat önce, Alper Kultufan yazdı: Aracım 15 bin bakımından sonra motor yatak sardı.Aracım garanti dışı kaldı 15 bin bakımda FMY yag kullanılmıştı.Sizin yolladığınız linkteki yağ start sotplu modeller için dir yazmakta sorun oluşturur mu Neye bağladılar peki yatak sarmasını? Ve hayır sorun oluşturmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kultufan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Neye bağladılar peki yatak sarmasını? Ve hayır sorun oluşturmaz... servis dısında lpg montajına . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 4 dakika önce, Alper Kultufan yazdı: servis dısında lpg montajına . eh bence de daha olası (15000kmdeki araca zeytinyağı koysanız yatak sarmasına neden olmaz diye düşünüyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Kara Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 25.09.2016 - 08:02 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Yanlış yapmışsınız ama zarar verecek boyutta değil elbette. 5W-30 Castrol Magnatec A5 ilk seçimim ve önerim olur. Aklınızda bulunsun. Cem bey bende geçen gün 2011 model 1.6 TDCİ için yağcının tavsiyesi üzerine bahsettğiniz yağın C2 versiyonunu koydum bi sorun olma ihtimali varmıdır acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 1 saat önce, Çağatay Kara yazdı: Cem bey bende geçen gün 2011 model 1.6 TDCİ için yağcının tavsiyesi üzerine bahsettğiniz yağın C2 versiyonunu koydum bi sorun olma ihtimali varmıdır acaba? Ford'un standartlarını karşılamayan bir yağ, ancak tek kullanımda bir sorun yaratacağını hiç düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Kara Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 30 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Ford'un standartlarını karşılamayan bir yağ, ancak tek kullanımda bir sorun yaratacağını hiç düşünmüyorum. Teşekkür ederim. Bir daha ki yağ değişiminde 5W-30 Castrol Magnatec A5 yada Castrol EDGE 5W30 kullanmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap