BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Servisler elinde hangi marka yag varsa onu kullaniyor bende bakimi memlekette ordu-altas serviste yaptirdim FMY varil yağ koydular. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Castrol'a geçecek Ford Türkiye yakında. Şahsuvar şimdiden geçiyor misal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Castrol'a geçecek Ford Türkiye yakında. Şahsuvar şimdiden geçiyor misal. Kalite olarak bence birbirini aratmaz mobil ve castrol. Bir ara focusların yağ kapağında castrol öneriliyordu (in english tabi). Şimdi nasıl bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 4 dakika önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: Kalite olarak bence birbirini aratmaz mobil ve castrol. Bir ara focusların yağ kapağında castrol öneriliyordu (in english tabi). Şimdi nasıl bilmiyorum. O yıllardır öyle ama Rekabet Kurulu gereği Türkiye'de o kapaklar değiştiriliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: O yıllardır öyle ama Rekabet Kurulu gereği Türkiye'de o kapaklar değiştiriliyor. ??Benim gördüğüm 1.0 eb test aracıydı yanılmıyorsam belki test aracı olduğundan değiştirilmemiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Ford Castrol'ü iyi yağ olduğu için mi kullanıyor sizce? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Benim 7 senelik yol arkadaşım 190bine geldi. Yarın bakım günümüz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 8 saat önce, Cem Boneval yazdı: Ford Castrol'ü iyi yağ olduğu için mi kullanıyor sizce? Duygusal sebeplerden mi yoksa?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Focus 3 1.6 dizel kaç litre motor yağı konulmali 4 litre diye biliyorum ama doğru mudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Yağ filtresi dahil kapasiteniz 3,8 ltdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2017 Benim 7 senelik yol arkadaşım 190bine geldi. Yarın bakım günümüz. Bosch filtreleri nereden alıyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2017 8 dakika önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: Bosch filtreleri nereden alıyorsunuz? Bu sefer FZ rulmandan aldım. Daha önce 2 bakım alo parçadan aldım. Bosch, Mann yada UFI alabilirsiniz filtreleri hepsi yüksek kalitededir. Ama polen filtresini mutlaka bosch karbonlu alın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Şen Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2017 Ama polen filtresini mutlaka bosch karbonlu alın Bu yazı üzerine bugün Ankara'da Bosch karbonlu filtre arayışına girdim ama bulamadım, fz rulman n11 sayfasından sipariş verdim hatta yanına motul 8100fe 5WX30 yağıda ekledim şımartayım dedim aracımı ? Ürünler gelir gelmez bakımdayız [emoji106] Yağ filtresi de değişecek şimdi tam net olarak 3.8lt mi koyduruyoruz ?Bir önceki bakımda çırağın dalgınlığına gelip fazla yağ koymuşlardı motora giren yağın fazlasını geri çektirmek zorunda kaldık, aynı şeyleri yaşamamak için bu sefer her parçayı kendim aldım başında dikilecem bitene kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 İyi günler arkadaşlar.fomdada yazmıştım aracın bijon kapaklarının garantiden değişmediğini bu ve pahalı olmasından dolayı 9.ayda garantisi biteceği için yağ km dolan aracımı sanayide değiştirmek istiyorum.yağcı iyi bir arkadaşım birşey olmaz 5/30 mobil en kaliteli yağ diyor bende castrol dediğimi dediğimde mobil daha iyi dedi sizce hangi yağı kullanmalıyım cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 32 dakika önce, Alparslan Özaslan yazdı: İyi günler arkadaşlar.fomdada yazmıştım aracın bijon kapaklarının garantiden değişmediğini bu ve pahalı olmasından dolayı 9.ayda garantisi biteceği için yağ km dolan aracımı sanayide değiştirmek istiyorum.yağcı iyi bir arkadaşım birşey olmaz 5/30 mobil en kaliteli yağ diyor bende castrol dediğimi dediğimde mobil daha iyi dedi sizce hangi yağı kullanmalıyım cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim Bu konu içinde çok konuşulan konudur İlk sayfadaki özellik sağlansın yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap