BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Merhaba focus mca 1.6 dizel aracima bugun usta castrol edge 5/30 yag koydu filtre dahil 4.5 litre ekledi bana sanki yağı fazla koydu gibi. Konularin icinde aradim ama bi turlu bulamadim. Normalde filtre dahil kac litre koymak gerekli acaba Fazla yağ konulmussada bi zarari olurmu. ..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 33 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Normalde filtre dahil kac litre koymak gerekli acaba 3,85 L Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 19 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 3,85 L Fazla olmasinin Bi zarari olurmu yakup usta 4.5 lt koydu fazla yagi nasil bosaltabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 10 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Fazla olmasinin Bi zarari olurmu yakup usta 4.5 lt koydu fazla yagi nasil bosaltabiliriz. Bence fazlası alınmalı. Burada video var şırınga+pipetle çıkartmış arkadaşlar en kolay böyle olur muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2018 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bence fazlası alınmalı. Burada video var şırınga+pipetle çıkartmış arkadaşlar en kolay böyle olur muhtemelen. Sagolasin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seydi A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 İyi akşamlar , 2015 1.6 TDCI Style Focus için; Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5w30 , Mobil 1 ESP Formula 5w30 veya FMY Formula FE Ultra 5w30 Mobiller arasındaki fark nedir acaba hangi yağı tercih etmeliyim ? Bu veya buradakilerin dışında link ile önerebileceğiniz yağ var mı ? Tavsiyeleriniz nedir ? FMY sanırım yetkili servisin kullandığı yağ. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2018 50 dakika önce, Seydi A. yazdı: İyi akşamlar , 2015 1.6 TDCI Style Focus için; Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5w30 , Mobil 1 ESP Formula 5w30 veya FMY Formula FE Ultra 5w30 Mobiller arasındaki fark nedir acaba hangi yağı tercih etmeliyim ? Bu veya buradakilerin dışında link ile önerebileceğiniz yağ var mı ? Tavsiyeleriniz nedir ? FMY sanırım yetkili servisin kullandığı yağ. WSS-M2C913-C'ye uygun hepsini alabilirsiniz. Örnek: https://www.hepsiburada.com/mobil-super-fe-5w-30-benzin-ve-dizel-motor-yagi-4-litre-uretim-yili-2017-pm-otm652072 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 Kullanan deneyen var mıdır? bilmem bu kez soğutma sıvısını Fmy yerine Motul aldım. Birde soğutma katkısı (15 derece diyor ama temkinliyim araç bilgisayarından kontrol edeceğim benzer koşullarda) varmış ondan da aldım kullanmadım önümüzdeki ay değişim yapılacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 1 saat önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: Birde soğutma katkısı (15 derece diyor ama temkinliyim araç bilgisayarından kontrol edeceğim benzer koşullarda) varmış ondan da aldım kullanmadım önümüzdeki ay değişim yapılacak Buna neden ihtiyaç duyduğunuzu sorabilir miyim? Sıcaklıkla ilgili bir sorununuz mu oldu? Ben kışın ısınma süresiyle ilgili bir gecikme olabileceğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 3 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Buna neden ihtiyaç duyduğunuzu sorabilir miyim? Sıcaklıkla ilgili bir sorununuz mu oldu? Ben kışın ısınma süresiyle ilgili bir gecikme olabileceğini düşünüyorum. Adana’da yaşıyorum ?araç benzinli LPG’li focus Lpg den dolayı düşük sıcaklıkta çalışmasına yardımcı olur diye düşündüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 17 dakika önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: araç benzinli LPG’li focus Ben olaya direk dizel olarak baktım. Kışın ısınmakta oldukça problem yaşadığım için olsa gerek. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 3 saat önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: Kullanan deneyen var mıdır? bilmem bu kez soğutma sıvısını Fmy yerine Motul aldım. Birde soğutma katkısı (15 derece diyor ama temkinliyim araç bilgisayarından kontrol edeceğim benzer koşullarda) varmış ondan da aldım kullanmadım önümüzdeki ay değişim yapılacak eski aracım octaviada mecburen(G13 speğinden dolayı) kullanmıştım motul kontsatre antifrizi gereksiz pahalı sizede diğer markalara göre extra faydası olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2018 5 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: eski aracım octaviada mecburen(G13 speğinden dolayı) kullanmıştım motul kontsatre antifrizi gereksiz pahalı sizede diğer markalara göre extra faydası olmaz. Fmy sordum 103 tl 3 litresi motul 5 litresini 100 TL’ye aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2018 01.08.2018 - 00:14 tarihinde, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: Fmy sordum 103 tl 3 litresi motul 5 litresini 100 TL’ye aldım fmy yi bilmiyorum opetin 3 litresini 60 civarı alırdınız.ayrıca sizinki suyla karıştırılış konsatre. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratÖzçelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2018 Öncelikle herkese merhaba; Focus 2010 model Dpf'siz Euro 4 motor araca sahibim ve yağ olarak Mobil Super 3000 5/30 yağ kullanıyorum.Bir arkadaş bana Mobil 1 Esp 5/30 kullan daha iyi olur dedi.Bu yağ bildiğim kadarıyla Dpf'li araçlar için.Eğer bende bu yağı kullansam daha iyi olur mu?Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap