Mustafa Boran Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Bu yağ acea c2 c3 sertifikalı bu olur mu acaba 1.5 tdci pws 2016 model araca. Birde arabanın kapılarını acınca yada biyerden gelip stop ettiğinde motordan arabanın sağ tarafından tiz bi ses geliyor. Süre tuttum 5dk kadar surdu sonra kesildi. Normal midit. --13 dakika sonra eklendi-- Böyle bişey buldum netten volvoline m2c950a sertifikasyonluymuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Polat Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Merhabalar aracım 2015 1.6 tdci titanium 60.000 km oldu garantisinin bitmesine 1 ay var Ford servisi aradım 60.000 bakım için 1000 lira tutar denildi. Dışarıdan özel servis ise 350 lira tutar dedi ( Yağ değişimi, yağ filtresi,hava,polen,mazot filtresi). Açıkçası 1 ay için yetkili servise 3 katı para vermek istemiyorum bu yüzden dışarıda yaptırmayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Parantez içindeki ürünleri hangi marka yağ, filtre takacak bilmiyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Bu araba için tercih edilen yağ ve filtreleri marka model olarak söyleyebilir misiniz? Sizin önerdiğiniz parçaları alıp ustaya sadece el emeği vereyim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2018 6 saat önce, Mustafa Boran yazdı: Bu yağ acea c2 c3 sertifikalı bu olur mu acaba 1.5 tdci pws 2016 model araca. Birde arabanın kapılarını acınca yada biyerden gelip stop ettiğinde motordan arabanın sağ tarafından tiz bi ses geliyor. Süre tuttum 5dk kadar surdu sonra kesildi. Normal midit. --13 dakika sonra eklendi-- Böyle bişey buldum netten volvoline m2c950a sertifikasyonluymuş Bazen motor kapandıktan sonra dpf rejenerasyonu yapar. Onun sesi o k ad ar tiz değil fan sesi gibi. Şu videomda duyabilirsin. Bu ses normal. https://youtu.be/ZzxZEaUhnV8 Bu valvoline yağ tam karşılar ben de bakayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Polat Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 12.09.2011 - 18:29 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Motor Yağı: 5W-30 - Şartname WSS-M2C913-C Google'da arattığımda sondaki C harfi D olarak çıkıyor C olanı bulamadım ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Boran Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 23 saat önce, H. Cenk yazdı: Bazen motor kapandıktan sonra dpf rejenerasyonu yapar. Onun sesi o k ad ar tiz değil fan sesi gibi. Şu videomda duyabilirsin. Bu ses normal. https://youtu.be/ZzxZEaUhnV8 Bu valvoline yağ tam karşılar ben de bakayım. Çıkan ses fan sesi gibi degil cok ince zzzzzzz şeklinde igne ucu kadar bir delikten basınclı bir hava geliyormuş gibi. Ama kapıyı açınca bile bu ses gelmeye başlıyor. Motor stop edincede geliyor sesin geldiği yere kulağımı yaklaştırınca duyuyorum --35 dakika sonra eklendi-- Resmi sahibinden.com da buldum. Ses bu kısımdan geliyor. Sizin aractada aynı ses var mı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Cantimur Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 2.0 benzinli 2002 model focus aracım için 5w30 yağ mı tercih etmeliyim? eğer öyleyse castrol veya mobil hangisi iyidir? https://www.hepsiburada.com/mobil-super-fe-5w-30-benzin-ve-dizel-motor-yagi-4-litre-uretim-yili-2018-p-OTM652072?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto-hero-sku.pla&gclid=CjwKCAjwrNjcBRA3EiwAIIOvqwvsZbRx0xBDiySv9q8Vm0GQnSRtHyqgNUqe3X3YE7kAhSZ9ciDZvhoCRk0QAvD_BwE https://www.hepsiburada.com/castrol-magnatec-stop-start-5w-30-a5-4litre-p-HBV0000019GI4?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto-hero-sku.pla&gclid=CjwKCAjwrNjcBRA3EiwAIIOvq4RRG6iUaB4DNFZCitXdtDmxIkzStCfutB1wQ4WowbmQW4nzskK5rBoCeEMQAvD_BwE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Boran Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 Ses gelen parca hemen orda ucunda kalın bir hotum var radyatörun yanından aşagı dogru iniyor sanırsam alttan radyotere baglı devirdaim pompası olabilir mi bilmiyorum. Tiz ses motorun ortasından lıkırtı şeklinde bir ses gelerek bitiuor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vedat Gökoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Değerli arkadaşlar focus 3 dizel 2012 aracım için shell 5 30 af yağ aldım uygunmudur acaba yardımcı olur musunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 37 dakika önce, Vedat Gökoğlu yazdı: Değerli arkadaşlar focus 3 dizel 2012 aracım için shell 5 30 af yağ aldım uygunmudur acaba yardımcı olur musunuz İlk mesaj ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Boran Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 2016 model focus 1.5tdci pws otomatikler için opet fullmax 0w30 yagıda wss m2c950a sartını sağlıyor sizce bu yağ iyimidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 3 dakika önce, Mustafa Boran yazdı: 2016 model focus 1.5tdci pws otomatikler için opet fullmax 0w30 yagıda wss m2c950a sartını sağlıyor sizce bu yağ iyimidir. Gereksinim olarak sağlıyor bir zararı olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 180 kg varil şeklinde satılıyor. Servislere yönelik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail kerimoglu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 merhaba arkdaslar araci yeni aldim yag degidirmek istiyorum 2015 yeni kasa 1.6 dizel trend x aracima hangi marka yag koyabilirim yag fiyatlarina bakdimda bayag bir uçmus..mobil super 3000 yag uygunmudur aracima acaba fiyati digerlerine gore uygun biraz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 8 saat önce, Ismail kerimoglu yazdı: merhaba arkdaslar araci yeni aldim yag degidirmek istiyorum 2015 yeni kasa 1.6 dizel trend x aracima hangi marka yag koyabilirim yag fiyatlarina bakdimda bayag bir uçmus..mobil super 3000 yag uygunmudur aracima acaba fiyati digerlerine gore uygun biraz.. Mobil Super™ 3000 X1 Formula FE 5W-30 Premium Tam Sentetik Binek Araç Motor Yağı ise uygundur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap