Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Biz kasete atardık hacı abi. Amstrad desem? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Hey gidi hey milat oyundur. Şimdi cepte 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Amstrad desem? http://www.winape.net/ çok özlediysen buyur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 acıyorum ben telefona verilen paralara ya bi miktara kadar belki ama 1500-2000 uçuk bence.. xperia s vardı bi aralar sıkıntı çıkarmaya başlayınca 850 liraya lumia 925 aldım.. daha pahalı olsa 2. el bişiler bakıcaktım ucuza bulunca alıyım dedim.. bence ps3 daha mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Sinclar Spectrum vardı. 48 kb ram idi sanıyorum. C64 oncesi ufak tefek oyun oynardik. Tepum dist. Nişantaşı nda biryerdeydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Telefon konusunda bence s5 yerine note 3 dusunun. S4un uzerine s5 icin cok bir gelisme olmadi. Ama note 3 gercekten guzel ve uzun zaman problemsiz sizi idare eder. Ben samsungcu oldugum icin diger markalarla ilgili yorum yapmiyorum hepsi guzeller:) ama eger madi olarak en iyisini en uciza alayim derseniz kasa kalitesine birsey diyemem ama icerik acisindan discovery elit modelini bence bir inceleyin derim. Fiyat uygun performans mukemmel. Note3 dengi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap