Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 (düzenlendi) Senin yaşındayken Elimde nokia vardı, interneti yoktu ps3 sadece cafelerde ayda yılda 2 saat Biz gençliği yaşadık mı yaşamadık mı ? Gençlik sokakta abi boşver oyunu felan Koskoca 4 sene önce kaç telefonda internet vardı ki zaten Gençlik sokakta ona lafım yokta eninden sonunda eve dönüyor insan Haziran 5, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Koskoca 4 sene önce kaç telefonda internet vardı ki zaten Gençlik sokakta ona lafım yokta eninden sonunda eve dönüyor insan Eve tek dönme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Eve tek dönme Şey kem küm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Yaş ortalaması 20 küsür bir şeylerden ergene doğru kaymaya başlamış, nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 O da bişey mi ben atariye kıl payı yetişmiştim..peeee:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Bence alacağın ilk oyun gran turismo 6 olmalı gta5 falan eskidi abi bana göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Bence alacağın ilk oyun gran turismo 6 olmalı gta5 falan eskidi abi bana göre Eskiden çılgınlar gibi yarış oyunu oynardım,orta okul zamanı nfs yeni yeni yayıldığında buradaki internet cafeler turnuvalar düzenler belli başlı hediyeler verirlerdi. Az şampiyonluğum olmadı oralarda ayıptır söylemesi fakat artık o eski tadı alamıyorum yarış oyunlarından. O yüzden pek tercih edeceğimi sanmıyorum yinede teşekkür ederim önerin için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Bu konu yavas yavas nostalji olayina gider... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 O da bişey mi ben atariye kıl payı yetişmiştim..peeee:) Bu konu yavas yavas nostalji olayina gider... Sıralama Atari-Sega(Master System/Mega Drive)-Commodore-Amiga-PC diye gidiyordu, değil mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Evet bazılarımızın bilgisayarı vardı oyun oynardı bazılarımız derleyecek compiler bulamaz kodları önce kağıda yazardı sonra bir bilgisayar sahibinde derlenir ekrana çıkan yazıları görünce mutlu olurdu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Aslında şunu da itiraf etmeliyim ki, oğlumla önce PS 2 sonra PS 3 de çocukluğumdan çalınan zamanın bir kısmını alma fırsatım oldu, Allah ömrümden alsın oğluma versin...... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Bu konu yavas yavas nostalji olayina gider... diskete oyun attırırdık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 diskete oyun attırırdık Disketlere demek daha doğru olur 9 diskete falan bir oyun sığardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Nostaljik olmuşuz Bu ps3 bizde de var da oyunlara 80-160TL vermek bana ağır geliyor. Bir de evinde ayrı odası Tvsi olan arkadaşlar için uygun. Yoksa çocuk yatacak, tv hanımdan sana kalacak, uykun gelmemiş olacak derken ps3 atıl kalıyor. Yoksa özellikle net üzerinden arkadaşlarla konuşarak oynamak çok çok zevkli. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Disketlere demek daha doğru olur 9 diskete falan bir oyun sığardı Biz kasete atardık hacı abi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap