Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Şşşşştttt ben yapcam sus Senin araba pempe zaten sen jantları beyaz yap 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Ya arkadaşlar bu plastidip boya 4 jant a yeter mi sizce alsammı şöyle beyazından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Ya arkadaşlar bu plastidip boya 4 jant a yeter mi sizce alsammı şöyle beyazından biraz araştırdımda mümkün değil abi. en az 2 kutu lazım. Genelde 3 yada 4 yazmışlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 biraz araştırdımda mümkün değil abi. en az 2 kutu lazım. Genelde 3 yada 4 yazmışlar. 120 tl leri buluyor o zaman. Neyse şimdilik dursun hele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Millet biliyorsunuz benim araba kırmızı HB. BUnda şu jant var Araba uzaktan şöyle bir şey. Burada havanın güneşliğiliğinden turuncuya yakın çıkmış ama gerçekte daha bayrak kırmızı gibi bir renk. Şimdi tepeye shark anten geliyor piano black, arka camlar karartılmış, kapı direkleri piano black falan. Hiç jant değişimine girmeden olan jantları plastidip ile mat siyaha boyatsam, kaliperleri de kırmızıya boyasam nasıl olur . Bizim ön ızgara falan siyah olduğu için kırmızı siyahın uyumu hesabı.. Plastidipi beğenmezsem sökerim olur biter. Bu arada hherkesin aksine focustaki 16 lar içinde en beğenmediğim style ınki benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Millet biliyorsunuz benim araba kırmızı HB. BUnda şu jant var Şimdi tepeye shark anten geliyor Emin misin abi?Hala ortada yok bildiğim kadarıyla.Tedarikçin beceriksiz çıktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 valla biraz tedarik sorunu var gibi çançinçonların tatili bitti, bu hafta olmadı haftaya gelir diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 @H. Cenk sanırım orta yaş krizi derinleşiyor. Hanıma verilecek araba için fazla agresif olmayacak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 o sharklar kayboldu abi kargoda bence.Yediler tedarikçinin paracıklarını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 o sharklar kayboldu abi kargoda bence.Yediler tedarikçinin paracıklarını rilaks... konu kontrolüm ve teminatım altında bizde yamuk olmaz Millet biliyorsunuz benim araba kırmızı HB. BUnda şu jant var eveeeet geldik bir bamya muhabbetine daha... Bamya is back, bamya vol II, bamba v.2 vs vs salaklıklarla uzatabilirim abi sorar mısın bilemem ama nacizane fikrim 16 ve 17 jantların böyle agresif uygulamalar için fazla ufak olduğu yönünde... bir jant siyaha boyanacaksa min. 18 olmalı... ---bknz. focus red, siyah lansman jantları yakıyor--- gel şu jantlarına kışlıklarını tak, marta kadar takıl o şekilde... sonra git kaan abiden lansman jantı sipariş et, onları alalım boyatalım o kadar güzel olur ki bana dua edersin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Cenk hocam Merte Çin'den 1 haftada malzeme geldiğini bilirim ama bu anten niye böyle uzadı ki yoksa Mert sipariş vermemiş mi [emoji74][emoji74][emoji74] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 rilaks... konu kontrolüm ve teminatım altında bizde yamuk olmaz eveeeet geldik bir bamya muhabbetine daha... Bamya is back, bamya vol II, bamba v.2 vs vs salaklıklarla uzatabilirim abi sorar mısın bilemem ama nacizane fikrim 16 ve 17 jantların böyle agresif uygulamalar için fazla ufak olduğu yönünde... bir jant siyaha boyanacaksa min. 18 olmalı... ---bknz. focus red, siyah lansman jantları yakıyor--- gel şu jantlarına kışlıklarını tak, marta kadar takıl o şekilde... sonra git kaan abiden lansman jantı sipariş et, onları alalım boyatalım o kadar güzel olur ki bana dua edersin 18 çok gelmesin abicim. 17 candır can.(olm deli misin Mert sen Cenk abiye 18 aldırıp bizi bamya bırakacan) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Bende yapcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Cenk hocam Merte Çin'den 1 haftada malzeme geldiğini bilirim ama bu anten niye böyle uzadı ki yoksa Mert sipariş vermemiş mi akıllı ol 18 çok gelmesin abicim. 17 candır can.(olm deli misin Mert sen Cenk abiye 18 aldırıp bizi bamya bırakacan) herkes görsün işte... biz kendimize değil, kamuya çalışıyoruz Doğan Kurban kendi fiyakasını düşünerek insanları nasıl yönlendiriyor görün canavar gibi olur valla... o renk araba bende olacak, çoktan almıştım o jantları... ayrıca plastikleri de boyatmıştım... farlarda geliyor ---bixenon olmasada can sağlığı diyelim--- amaaaaa! tabi içeride kullanırken hala o hesap makinasından bozma ekrana bakmak adamın canını sıkar, sonucunda dışarıdaki aksesuarları değil sadece önünü görüyorsun kullanırken ---bknz. dayağı haketmek--- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 akıllı ol herkes görsün işte... biz kendimize değil, kamuya çalışıyoruz Doğan Kurban kendi fiyakasını düşünerek insanları nasıl yönlendiriyor görün canavar gibi olur valla... o renk araba bende olacak, çoktan almıştım o jantları... ayrıca plastikleri de boyatmıştım... farlarda geliyor ---bixenon olmasada can sağlığı diyelim--- amaaaaa! tabi içeride kullanırken hala o hesap makinasından bozma ekrana bakmak adamın canını sıkar, sonucunda dışarıdaki aksesuarları değil sadece önünü görüyorsun kullanırken ---bknz. dayağı haketmek--- Bir gaza getirme seziyorum ama du bakalım.Gösterge işi bende arkadaş. bulacas dedik bir kere. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap