Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Bir gaza getirme seziyorum ama du bakalım.Gösterge işi bende arkadaş. bulacas dedik bir kere. Şu göstergeden biz makyajsız kasa marabaları da faydalanabilecek mi abey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Şu göstergeden biz makyajsız kasa marabaları da faydalanabilecek mi abey Arayım hele bi arkadaşı ne diyecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Şu göstergeden biz makyajsız kasa marabaları da faydalanabilecek mi abey Marabalık makyajda değil Semihcim, donanımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Marabalık makyajda değil Semihcim, donanımda Eee tamam işte biz makyajsız kasanın marabasıyız, boşuna yazmadık oraya abi Trend X diye. Lafta değil icraatte bizimkisi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Eee tamam işte biz makyajsız kasanın marabasıyız, boşuna yazmadık oraya abi Trend X diye. Lafta değil icraatte bizimkisi Güzel haberler çok çekmeden gelecek sanırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Güzel haberler çok çekmeden gelecek sanırım. Büyüksün abi beklemedeyiz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 bir jant siyaha boyanacaksa min. 18 olmalı... ---bknz. focus red, siyah lansman jantları yakıyor--- gel şu jantlarına kışlıklarını tak, marta kadar takıl o şekilde... sonra git kaan abiden lansman jantı sipariş et, onları alalım boyatalım o kadar güzel olur ki bana dua edersin Lansman jantı ise boyatmasına gerek yok, zaten orjinal siyahı da aynı fiyata (4 x 264 pound + lastikler ). Limiteri unutmamalı bir de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Lansman jantı ise boyatmasına gerek yok, zaten orjinal siyahı da aynı fiyata (4 x 264 pound + lastikler ). Limiteri unutmamalı bir de.. orjinalde alınabilir tabi... iki versiyon yapma hakkımız olsun diye lansman jantını şeytttirdik yani money talks... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Evet beyler 17 18 gibi pahalı çözümlere sicak bakmıyoruz : D Ciddi fotosop yeteneği olan biri şu resimde jantları mat siyah ve bir de parlak siyah yapıp konuya atabilir mi . Ona göre karar vereceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Abi be. Benim fikrim böyle kalsın. Jant kolları geniş. Çok boğar siyah renk. Ama içinde kalmasın plastidip ile boya içine sinmezse sökersin. Ama 200 civarı plastidip tutar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Abi be. Benim fikrim böyle kalsın. Jant kolları geniş. Çok boğar siyah renk. Ama içinde kalmasın plastidip ile boya içine sinmezse sökersin. Ama 200 civarı plastidip tutar 200 mü? Pehh. Abi bir tüple ne kadar alan boyuyor bu nane? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Valla baya önce sormuştum. O civarda fiyatları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 (düzenlendi) Buyur @H. Cenk hocam. Ekim 12, 2015 Hakan Saraylı tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Plastidip iyi fikir ama ilk aklima gelen su oldu. Jantlardaki lastikleri sokup takarken o boyayi kavlatmazmi kenardan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Valla baya önce sormuştum. O civarda fiyatları 400 lük spreyler 30 tl. 40-50 ye de var. Ama bununla ne kadar alan boyanır onu merak ediyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap