Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 400 lük spreyler 30 tl. 40-50 ye de var. Ama bununla ne kadar alan boyanır onu merak ediyorum ben. Geçen aylarda bir denemem olmuştu 1 janta tahminen 1,5 kutu gidiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erman Uca Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Mat siyah olmalı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Yapılacaksa mat siyah olsun derim maliyetleri 200 liraysa eger gidip bi plastidip boyacisina gidip boyatmak daha mantikli derim ben kendin boyamaktan iidir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Jantları siyah yapınca, kaliperleri de kırmızı yapmalı. Yine de Mert haklı, jantlar bu iş için biraz küçük. Alternatif olarak çift renk düşünülebilir (kolların yanları siyah, üstü koyu gri gibi). Komple siyah olan jant, biraz büyük olmalı ki içindeki diski, kaliperleri falan göstersin, kontrast oluştursun. Bir örnek .. : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Buyur @H. Cenk hocam. Teşekkürler bu jantla güzel olmamış gibi görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Yandan çekimler göze hitap eder mi ? Foto üstadları daha iyi bilir ama benim gözüme hitap etmiyor, hani güzel olacaksa da güzel olmuyor. Ayrıca bu jant bence güzel, çaprazdan Temiz olacak pırıl pırıl parlayacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 İlle dış görünümle oynanacaksa jantlar, ayna kapakları ve tavan "parlak" siyah olmalı. Ben yapardım bu tutucu halimle bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 16 jantla o işler olmaz... bence boşa konuşuyoruz 17 ile bile olmaz... 18 olsun, o zaman konuşalım ki bence cenk abideki 16 jantlar focusun en güzel 16 jantları... ama sonucunda birer bamya olmaktan öteye geçemiyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Teşekkürler bu jantla güzel olmamış gibi görünüyor Benim jantları vereyim sana hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 C.Fiber 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 C.Fiber Araba parasıdır bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap