Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Fiesta Hatchback diilmi???Bolca şirket arabası varda..Hatta sabah Kia Venga bile grdüm efes pilsen yazıyordu üstünde :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Fiesta Hatchback diilmi???Bolca şirket arabası varda..Hatta sabah Kia Venga bile grdüm efes pilsen yazıyordu üstünde :D Muhalefet.com'dan reklam izlediniz..Kanalı değiştirebilirsiniz :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Belki insanlar izlemek istiyor sanane..Bu n despotizmdir bu ne zorlayıcı baskıcı anlayıştır kardeşim....Benim söylediğimin aksini iddia et sonra muhallefet.com de...Arapların Yeni Lideri Ortadoğu Fatihi El-Tayyip Yaser Recep bile bu kada değil yani )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Belki insanlar izlemek istiyor sanane..Bu n despotizmdir bu ne zorlayıcı baskıcı anlayıştır kardeşim....Benim söylediğimin aksini iddia et sonra muhallefet.com de...Arapların Yeni Lideri Ortadoğu Fatihi El-Tayyip Yaser Recep bile bu kada değil yani )) Sedancılar niye alındı anlamıyorum..Biz focusun herhalini seviyoruz Yeni focus Sedan hb'den farksız şık zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Sedancılar niye alındı anlamıyorum..Biz focusun herhalini seviyoruz Yeni focus Sedan hb'den farksız şık zaten.. good news... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 sedancılar üzülmesin.. onlarda araba sayılır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2011 EhuehueHE Şirket aracında renk sınırlaması bilem var Comfort serisinde sunulan gövde renkleri: Buz Beyazı, Gece Gri, Siyah, Aytozu Gri, Kül Kahverengi Ama koyu renkliler yakışıyor zaten iyi tercihler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 105 Psi benzinli seçeneği kaldırıldı... Artık en ucuz seçenek Trend donanım ile 125 psi ile 45.560 TL'dir.. 1.6 tdci 95 psi Comfort ise 51.975 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Hayırlısı olsun,başlık güncellenince dedim güzel bişiyler geldi focusa ama nerde gelen yok yine giden var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Comfort benzinli oraya koysalar ama getirmeseler daha iyi idi. Bu tabloya bakan comfortu style ile titanium arası dolu bir model sanır.. Bence bu otosana özgü enayiliklerden biridir. 1.0T çıkmayacak herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Comfort benzinli oraya koysalar ama getirmeseler daha iyi idi. Bu tabloya bakan comfortu style ile titanium arası dolu bir model sanır.. Bence bu otosana özgü enayiliklerden biridir. 1.0T çıkmayacak herhalde 1.0 Fox GTDI B-Max için Romanya'da üretime başladı 1.0 Ecoboost için Ocak 5 (seri üretim) demişti abimiz daha sonrasında görüşemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 (düzenlendi) 1.0 Fox GTDI B-Max için Romanya'da üretime başladı 1.0 Ecoboost için Ocak 5 (seri üretim) demişti abimiz daha sonrasında görüşemedim 1.0 Fox GTDI nedir yakup hocam konusu geçtide ben mi kaçırıdım acaba 1.0 Ecoboost 125 ps beni çok heyecanlandıyo açıkcası 100km ye 10 saniyenin atında düşerse bu fabrika verilerine göre yakıt tüketimi harika (bu dizel çılgınlığında) bi an geldi sandım Ocak 18, 2012 Mustafa K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 1.0 Fox GTDI nedir yakup hocam konusu geçtide ben mi kaçırıdım acaba 1.0 Ecoboost 125 ps beni çok heyecanlandıyo açıkcası 100km ye 10 saniyenin atında düşerse bu fabrika verilerine göre yakıt tüketimi harika (bu dizel çılgınlığında) bi an geldi sandım 10.5 altında olur ama dahası ayarlamalara bağlı, ekonomi tadında olursa indirmezler.... 1.0 Fox GTDI buna benzer bir motor B-max için üretiliyor şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 yine bir sürü soru 1 bmax nezam geliyo 2 GTDI dizel mi kaç ps 3 bize gelirmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 yine bir sürü soru 1 bmax nezam geliyo 2 GTDI dizel mi kaç ps 3 bize gelirmi B-Max 2012 de gelecek Tam zaman bilmiyorum, dizel değil benzinli bize 1.0 Ecoboost'lar gelecek; Focus'a B-max'a ve C-Max'e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap