ömür ersoy Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2014 (düzenlendi) Haziran 5, 2014 ömür ersoy tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Kara gözlüm... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Kime yaptirdiniz kaça yaptirdiniz xenon mu bi xenon mu iyileri kötüleri nelerdir acaba ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 (düzenlendi) Kendim yaptim hella bi xenon mercek kullanildi mercek kapagi ve uzun tası celik macundan kalip cikartip zimpara boya bu hale geldi hazir mercek kapaklarindan degil yani Haziran 5, 2014 ömür ersoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Elinize sağlık maliyeti ne kadar oldu yapiyormusunuz daha ya da açık soriyim dost isi bi forumdasiniz için aynisindan yapar misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Elinize sağlık maliyeti ne kadar oldu yapiyormusunuz daha ya da açık soriyim dost isi bi forumdasiniz için aynisindan yapar misiniz benimkileri yaparken elimde çıkma farlarım vardı yayıla yayıla yaptım 1 gün uğraşım 1 hafta hiç dokunmadım bile 2,5 ay sürdü iş yoğunluğumdan dolayı muhasebecilik yapıyorum şuan bir arkadaşın 2005 corolla hb daha önceden yapmıştık bi xenon mercek yapıcaz şimdi onada çıkma farları geldi 2 hafta oldu daha biraraya gelip bakamadık bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 şimdi ben mercek, mercek kapakları, balast ampül vs. hepsini temin ettim çıkma far değilde orijinali üzerinde yapmayı planlıyorum. bazı çekingelerim var. şöyle ki açtım içine nasıl oturtacam ve ayarını nasıl yapacam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Akgül Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Kendim yaptim hella bi xenon mercek kullanildi mercek kapagi ve uzun tası celik macundan kalip cikartip zimpara boya bu hale geldi hazir mercek kapaklarindan degil yani Ömür ampul ve balast olarak ne kullandın ? Acil farlara çektiğin filmleri çıkarmalısın .. şimdi ben mercek, mercek kapakları, balast ampül vs. hepsini temin ettim çıkma far değilde orijinali üzerinde yapmayı planlıyorum. bazı çekingelerim var. şöyle ki açtım içine nasıl oturtacam ve ayarını nasıl yapacam... İsmail sende hangi markalardan neler aldın kaça aldın nereden aldın bunları da yazarsan iyi olur .. Mercek montajı kolay bir iş değil pek daha önce uğraşmadıysan zahmetli olur .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 abim istanbul kartal sanayi sitesinden yeni tip hella mercek mercek kapakları gen-5 balast ampül tutucuları d1s philips ampül toplam 450 tl ye maloldu kargo hariç bu şekilde yapmayı planlıyorum ayın 12sinde yıllık iznim başlıyor kafarahat bir şekilde oturup yaparım herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 philips 6000 k d2s ampül balast gen 4 gen 5 değil 150 tl lik xenon kit farlarda film çekili değil bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Akgül Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 philips 6000 k d2s ampül balast gen 4 gen 5 değil 150 tl lik xenon kit farlarda film çekili değil bu arada Keşke çekili olsa da sökülebilse .. Bi xenonların görüntüsünü de aydınlatmasını da etkilemiş .. Tabi bu benim fikrim .. Zavkler ve renkler tartışılmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Keşke çekili olsa da sökülebilse .. Bi xenonların görüntüsünü de aydınlatmasını da etkilemiş .. Tabi bu benim fikrim .. Zavkler ve renkler tartışılmaz farların siyah gözükmesi mercek etrafının ve uzun hüzme siyah olmasından kaynaklanıyo olabilir .resimdeki gibi macunla kalıp yapılıp siyaha boyandı far camında herhangirşey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Akgül Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Eline sağlık diyelim o zaman .. Fotoğraflardan sanki film varmış gibi duruyor .. abim istanbul kartal sanayi sitesinden yeni tip hella mercek mercek kapakları gen-5 balast ampül tutucuları d1s philips ampül toplam 450 tl ye maloldu kargo hariç bu şekilde yapmayı planlıyorum ayın 12sinde yıllık iznim başlıyor kafarahat bir şekilde oturup yaparım herhalde İsmail ampullerin çifti ne kadara geldi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Hepsi toplam 450 takım olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Akgül Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Tek fiyat söylemediler mi ? Benimde öyle bir niyetim var o yüzden soruyorum .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap