ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Ampullerin ciftine genelde 100 tl civari diyorlar yanliz aldigi fiyat iyi geldi bana 2 ay once ben sordugum gen 5 balast + osram d1s 450 fiyat vermislerdi bunun ampul tutucusu mercek mercek kapagi haric Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Kargom bugun gelecek fotolarini paylasirim sakata gelmeyelim. Orijinal olup olmadigini anlariz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 set geldi alelacele çekimler bunlar montaj sırasında tekrar yeni fotolar da eklenecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 set geldi alelacele çekimler bunlar montaj sırasında tekrar yeni fotolar da eklenecek Meşakkatli bir is. Daha once denedinizmi bilmiyorum ama yedek farlara denemenizi tavsiye ederim [emoji6][emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Maalesef yedek far da yok hic denemedim de ya allah diyip girisecegiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Maalesef yedek far da yok hic denemedim de ya allah diyip girisecegiz Bende parcalari temin edip yapmaya karar vermistim ama yuregim yetmedi [emoji4] vazgectim. Forumlardan,daha once yapim asamalarini dikkate alarak yapin bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 taner var arkadaş saolsun o cesaretlendirdi. bi de bi kaç arkadaş da yapmış yapım aşamalarını da tam olarak yazmış gerisi artık yarına kaldı oturup bişeylerle uğraşacaz. yalnız anlamadığım şu? odaklama ve hizalama sırasında nasıl elektrik verip test edecez? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 taner var arkadaş saolsun o cesaretlendirdi. bi de bi kaç arkadaş da yapmış yapım aşamalarını da tam olarak yazmış gerisi artık yarına kaldı oturup bişeylerle uğraşacaz. yalnız anlamadığım şu? odaklama ve hizalama sırasında nasıl elektrik verip test edecez? Yanlis yonlendirmis olmayayim ama orjinal ampulu takip akuye baglaniyor sanirsam Yapim asamalarini ve sonucunu bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 taner var arkadaş saolsun o cesaretlendirdi. bi de bi kaç arkadaş da yapmış yapım aşamalarını da tam olarak yazmış gerisi artık yarına kaldı oturup bişeylerle uğraşacaz. yalnız anlamadığım şu? odaklama ve hizalama sırasında nasıl elektrik verip test edecez? güçlü bir güç kaynağına ihtiyaç var. En basiti bilgisayarın güç kaynağı olacaktır. Bilgisayara bağlı olmadan nasıl çalıştıracağınızı googledan öğrenebilirsiniz. Veya arabanın aküsünü söküp eve götürerek deneyebilirsiniz. 2.5 Akü sökülünce teyp için kod istiyormu bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Toplam maliyet 1.000 tl yi bulur mu montaj fahil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Bulur far dahilndaha fazla da olabilir malzemelerinin kalitesine kalmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap