Ekrem Kayacan Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2011 (düzenlendi) Focus Wagon ST "250 hp" (Fotolari Ford yayinlamistir) " FOTOLARA TIKLAYIP BUYUTEBILIRSINIZ " Eylül 12, 2011 YkP CgTy tarafından düzenlendi Resim Eklendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 St oldu mu HB olacak hacı bu ne ya Ama arkadan el sallatır o ayrı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Gördünüz mü ort konsolu ve göstergeleri...İşte böyle olcakki o arabaya verilsin 70 Bin TL....Kırmızı ST de acayip seksi duruyor ama haaaa.....SW diye burun kıvıranı katlar yana koyar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Evet şimdi ecoboost 180 bg alan ST gösterge paneli almak zorunda....Şimdi St de çıkmışken bi tane yürütmek lazım fabrikadan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 SW beğenmedim ama HB ağız sulandırıyor. Ön tampon çok gıcık geldi gözüme üst kısmı falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Vayyy, Yakup abim yine bi el atip ortami güzellestirmis.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Vayy Ekremim sen olmasan haberimiz yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Kral geldi Çekilin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Benim Focus um daha güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 (düzenlendi) Hııı, eminim öyledir... BU arada bu ST'de yılan hikayesine döndü. Almanya'da koca bir alıcı kitlesi heyecanla satışa çıkmasını bekliyor. Bizde muhtemelen uçuk fiyatlara ulaşacağı için çok cazip olmayacak ama kırmızı steyşın bence muhteşem duruyor. Bir test sürüşü yapmak ve tabii daha da iyisi sahibi olmak isterdim. Yako bir şeyler ayarla artık...! Mayıs 4, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 kargaya yavrusu kuzgun görünür derlermiş.. koltuklar süper ama bu st'nin kurbağa ağzu görünümüne çok ısınamadım.. beğenmekle beğenmemek arasında kaldım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 SW uzun zamandır benim hoşuma giden bir kasa türü. Volvo'nun SW modellerine bayılııyorum. Focus'un SW sini seviyordum da bu ST SW acayip bişey olmuş. Tek sevmediğim tarafı, (bunu hiçbir otomobilde sevmiyorum) eksozlarının ortadan çıkması, yandan çıkartın abi şunu, ortada çirkin duruyor. Eski ST de yandan çıkıyordu, bunu da yandan çıkartın ne var. iki kenarda olsun. Bunun haricinde harika. Ben test sürüşü falan yapmak istemiyorum. Bunu kullandıktan sonra arabamdan zevk alamam ya, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 FIII FI deki satış stratejisi ile gidiyor sedan st FIII olmayacak dimi aynı FI st170 de olduğu gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 ST sedan da yok, 3 kapı da... Sadece SW ve HB, tabii şimdilik! Hoş ST hala satışta da yok ayrı mesele... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Bu yaz satış başlıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap