ufuk özdemir Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2014 Yangın musluğunun önüne çekilen Mondeonun başına gelene bakın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Acil durumda camları kırıp öyle geçirmişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Öyle yere araba bırakırsan az bile olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 mondeo da mondeo hani... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 ben haklı bir karar olduğunu düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 İyi olmuş ya yanan kendi evi olsaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Türkiyede olsa zaten çekiciler ara sokaklarda bile av arıyor tak diye alırdı. Yada bulunurdu 20-30 kişi gıdım gıdım kaldırılırdı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Her hatanın bir bedeli olacak tabii... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Mondeo Trend olmalı bu model. Trend bile güzel duruyor. Ama çok hasar yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 yeni farkettim ön mitsubishi lanceri andırmıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yeni mondeo mu bu, usa da fusion diye gecen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yeni mondeo mu bu, usa da fusion diye gecen Fusion Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yav tamam da camı kırana kadar kaputun üzerinden niye geçirmemişler ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yav tamam da camı kırana kadar kaputun üzerinden niye geçirmemişler ki? Camdan geçirirken bile hortumun girişinde kırılma oluşmuş.. Kaput üstünden geçerken daha da fazla kırılma olabilir... Hatta belki kocaman hortum kısa mesafede öyle bir açı yapmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Camdan geçirirken bile hortumun girişinde kırılma oluşmuş.. Kaput üstünden geçerken daha da fazla kırılma olabilir... Hatta belki kocaman hortum kısa mesafede öyle bir açı yapmaz... Yinede takdir edilesi bir is yapmislar .Bizde olsa araci itfaiye arabasiyla ittirirlerdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap