Fatih S. Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2014 Aracın orjinal ledli stopları çok pahalı olunca bende yapmaya karar verdim (el emeği göz nuru ) sonuç olarak bişeye benzedi diyebilirim ancak son halini montajı sonrası en az sizin kadar bende merak ediyorum fırsatını bulunca tamamlayacağım.Ayrıca belirtmemde fayda var yardımlarından dolayı Ahmet Çıplak beye teşekkür ediyorum. Malzemeler.:1)56 cm 6 cm'ye 8 mm kalınlığında şeffaf pleksi 2) 2 mt 5050 kırmızırenkli led 3)tabelacıların kullandığı kırmızı bant 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Abi ışığın çizgisel ve homojen yayılmasını nasıl sağladınız? Çok güzel olmuş bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 pleksinin yanlarına 5050 iç ledi kullanarak sağladım çizgilere denk gelmesi önemli değil çerçeve led ancak ortadakiler bant ışık o şakilde yansıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Eline sağlık güzel çalışma olacağını düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 teşekkürler.saolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk O. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Araç üstünde ben de merak ediyorum... Elinize saglik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 SÖnük hali var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 SÖnük hali var mı ? sönük halini çekmedim ama montajını tamamladım inşallah en kısa sürede sönük hali dahil araç üzerindeki fotoğrafları atacam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Aracın orjinal ledli stopları çok pahalı olunca bende yapmaya karar verdim (el emeği göz nuru ) sonuç olarak bişeye benzedi diyebilirim ancak son halini montajı sonrası en az sizin kadar bende merak ediyorum fırsatını bulunca tamamlayacağım.Ayrıca belirtmemde fayda var yardımlarından dolayı Ahmet Çıplak beye teşekkür ediyorum. Malzemeler.:1)56 cm 6 cm'ye 8 mm kalınlığında şeffaf pleksi 2) 2 mt 5050 kırmızırenkli led 3)tabelacıların kullandığı kırmızı bant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Bunu merak etmiştim.. Keşke kırmızı folyo olmadan bi çözüm olabilseydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Bunu merak etmiştim.. Keşke kırmızı folyo olmadan bi çözüm olabilseydi Üzerine kırmızı folyo çekilse komple, yanınca aynı şekilde görünür, söndüğündeyse kırmızı bantlar görünmez görünse de rahatsız etmez diye düşünüyorum. Olmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Üzerine kırmızı folyo çekilse komple, yanınca aynı şekilde görünür, söndüğündeyse kırmızı bantlar görünmez görünse de rahatsız etmez diye düşünüyorum. Olmaz mı? Stop açılmış... bantlar yerine o çizgilere sıra sıra pleksi tarzı bişey yapılsa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Öyle de olur muhtemelen de, şimdi yeniden açmadan folyo kurtarmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Elinize sağlık çok iyi iş çıkarmışsınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk O. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Sinyaller falan yaninca nasil oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap