Kutluhan A. Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2014 Almanların egoistliğini ve Ford'a bakış açılarını anlatan bir reklam. Belki kurmaca olabilir ama böyledir yani. Video daha önce paylaşıldıysa konu silinebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Onlar öyle Ama bu sokak kısmı bizim Taksim'de yapılan röp.lar gibi..Hepimizi yansıtmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Eyvallah ta Ford niye böyle bi reklam yapmis anlamadim. Adamların Ford diyince sekilleri degisti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Eyvallah ta Ford niye böyle bi reklam yapmis anlamadim. Adamların Ford diyince sekilleri degisti... Ümit sen artık bugün yat Ford reklam yapmıyor bir TV programı düşün otomobil hakkında .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Video nu köşesine ford go further ligosu çıkınca ne bileyim. Yatsam iyi olcek galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Video nu köşesine ford go further ligosu çıkınca ne bileyim. Yatsam iyi olcek galiba. Adamlar yt kanalında yayınladığı için Bu adam ingiltere'de bir komedyen muhabir. Almanya da otoşov'a geliyor bu olayı yapıyor felan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Almanlar arasında Ford ile ilgili yaygın espriler vardır.. Misal uzun zamandır görmediğin bir insanı sorarsın.. "Bi Helmut vardı, nerelerde o yahu?" gibi.. Cevap olarak şu gelebilir "En son Ford'a binerken görülmüş. O yüzden bir daha göremeyebilirsin" Veya sevmediği bir insana kötü bir dilekte bulunacaksa "Umarım birgün Ford sahibi olursun" derler.. Vs vs vs.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Misal uzun zamandır görmediğin bir insanı sorarsın.. "Bi Helmut vardı, nerelerde o yahu?" gibi.. Cevap olarak şu gelebilir "En son Ford'a binerken görülmüş. O yüzden bir daha göremeyebilirsin" Valla bi Mustang'imiz olsa "Bi Ahmet vardı, nerelerde o yahu?" dersiniz Tabi bide benzin 1 TL olacak ki Mustangin içinde yaşayabilelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Valla bi Mustang'imiz olsa "Bi Ahmet vardı, nerelerde o yahu?" dersiniz Tabi bide benzin 1 TL olacak ki Mustangin içinde yaşayabilelim O Helmut'un yerine Ahmet yazacaktım zaten de vazgeçtim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 O Helmut'un yerine Ahmet yazacaktım zaten de vazgeçtim Bende şaşırdımadım değil kahramanımızın ismine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 (düzenlendi) adamlar opel e, bmw ye, mercedes e biniyorlar.. güçleri hangi model ve yaşa parası yetiyorsa. benim gittiğim yerde mazda bayii vardı, epey mazda ya binende vardı yani.. ama fabrika, fuar şu bu gezilerine gittik park yerleri opel doluydu. ilk 5 aylık satışlarda vw ve reno 30, 27 bin, 3. hyundai 13 bin, sonra fiat, opel ve ford geliyor. ford 5000 altında.. ihracatta malı götüren ford, burada focus a önem mi vermiyor yoksa başka sebepler mi var mesela fiyat gibi bilemiyorum.. şansını artık makyajlı ve dizel otomatikle gösterecektir. bu sene böyle gider.. Haziran 9, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap