Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2014 Merhaba Diyelimki Türkiye dışından bir F3 Radyo CD elimize geçti bu alet Türkiyedeki radyo frekanslarını tanımayacaktır. Acaba radyo bölgesel ayarlarını değiştirmek mümkünmü? IDS ,ELM 327 veya gizli bir menü varmıdır bunun için Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Değişmez diye biliyorum içindeki parçalardan dolayı, usa'dan gelen yani grey market araçlarında bu problem var. Yazılım ile olsa onlar yapardı sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Neyi niye tanımıyor ben anlamadım. FM varsa cihazda gayet çalışır. Yoksa çalışmaz. MFT çalışıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/FM_broadcast_band#ITU_Region_2_Bandplan_and_Channel_Numbering 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Ben biraz araştırdım bmw de menülerin içerisinden yapılabiliyor USA, CANADA vs diye çıkıyor muhtemelen ford da da vardır ama o menülere nasıl girileceğini keşfetmek lazım. @Mertol Kip belki bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 BMW o yahu Ford eğer usa için ayrı tedarik alıyorsa o iş olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba
Diyelimki Türkiye dışından bir F3 Radyo CD elimize geçti bu alet Türkiyedeki radyo frekanslarını tanımayacaktır.
Acaba radyo bölgesel ayarlarını değiştirmek mümkünmü? IDS ,ELM 327 veya gizli bir menü varmıdır bunun için
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap