Samet Mumcu Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2014 (düzenlendi) Aracımın görünüşünü değiştirmek için böyle bir uygulama yapmaya karar verdim. Yapmışken bide App olsun dedim. İyi kötü yorumlarınız bekliyorum. Aracımın eski hali. Buda yeni hali. Kusura bakmayın foto. çekecek fırsat olmadı. Bunlarda bonus Üniversitede de buldum kafa arkadaşlar /> Haziran 14, 2014 Samet Mumcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed İkbal Dübek Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Samet yapmış olduğun değişiklikler gayet yerinde olmuş. Çok yakışmış. Bu arada km orijinal mi? App konusuna gelince; sadece bu karakter (beşiktaş basım çerçeveli) benim hoşuma gidiyor. Benimde aynı şekilde plaka ve sis üstü kaş boyama ,araç tanıtımı yapmadım .Fotoğrafları çekmekle uğraşıyorum, güzel bir konu hazırlayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Mumcu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 teşekkürler. Orjinal km. ilk sahibiyiz zaten. App gerçekten çok güzel oldu. ufat tefek öğrenci harçlığıyla bu kadar ☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap