hüseyin ipek Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2014 (düzenlendi) cj pony(sunduğu programın adı) ,Bill diye bir adam, Focus^a ustaca modifiyeler yapmakta.Burada da iyi iş çıkarmışlar. http://www.youtube.com/watch?v=gP2J9tdv5M0 Haziran 15, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Bende st difuzor taktırdım haliyle ortadan çıkış olunca arka susturucuyu iptal ettik.Arabanın sesi pek bir gürleşti umarım hem çevremdekileri hemde polisleri rahatsız etmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Bende st difuzor taktırdım haliyle ortadan çıkış olunca arka susturucuyu iptal ettik.Arabanın sesi pek bir gürleşti umarım hem çevremdekileri hemde polisleri rahatsız etmem. Susturucuyu sökmeden yapabilirdiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Susturucuyu sökmeden yapabilirdiniz... Olmaz diye düşünmüştüm sanırım orjinal susturucunun çıkışından s yapmamız gerekiyordu.Siz öyle mi yaptınız?Resim varsa paylaşır mısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Olmaz diye düşünmüştüm sanırım orjinal susturucunun çıkışından s yapmamız gerekiyordu.Siz öyle mi yaptınız?Resim varsa paylaşır mısınız? Resim yarın çeker yollarım olur mu aynen öyle yaptım ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Bende st difuzor taktırdım haliyle ortadan çıkış olunca arka susturucuyu iptal ettik.Arabanın sesi pek bir gürleşti umarım hem çevremdekileri hemde polisleri rahatsız etmem. st difüzör fotolarını paylaşırsanız memnun oluruz hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Bu arada Serdar bey arabanın sesi gerçekten çok hoş oldu:) Hüseyin bey resimleri paylaşırım en yakın zamanda... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Bu arada Serdar bey arabanın sesi gerçekten çok hoş oldu:) Hüseyin bey resimleri paylaşırım en yakın zamanda... Egzoz ucu gelene kadar 2 gün susturucu olmadan bindim arabadan soğudum yav içerde durulmuyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Yalnız videoda değişim yapıldıktan sonra ses bu kadar mı tatlılaşır ne çok rahatsız ediyor ne de 1000cc lik bir araba gibi çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 On 15.06.2014 at 00:13, Kerim Kamanoğlu said: Bu arada Serdar bey arabanın sesi gerçekten çok hoş oldu:) Hüseyin bey resimleri paylaşırım en yakın zamanda... gardeslik st difüzörü taktuktan sonra nasıl oldu? alttan bir fotgraf paylasırsan bir de susturucu iptali ile olusan sesi çooook merak ediyorum. paylaşbilir misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap