Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2011 Araç Focus I İlgili Site; http://www.turbozx3....howto/s2000.htm Yapmak isteyen varsa çeviride yardımcı oluruz Son Hali; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Aha bizim arabadan abi sonra kapıyı açan arabayı götürür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Aha bizim arabadan abi sonra kapıyı açan arabayı götürür O senin sorunun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Şunun altına not düşsün birisi risklidir diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Birde kırmız düğme koymuş bak bak burdayım dercesine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Adamlar yapıyor Onur, sen otur öyle boş boş Çıta boya sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Abi sensör aksaraydan çıkmış geliyor bu tarafa montajı kendim mi yapıyım ehil birine mi götürüyüm birde sensörü nasıl test edeceğiz 12v dc adaptör varda 1 amper ne olur bilmiyorum (teknik yardım ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Abi sensör aksaraydan çıkmış geliyor bu tarafa montajı kendim mi yapıyım ehil birine mi götürüyüm birde sensörü nasıl test edeceğiz 12v dc adaptör varda 1 amper ne olur bilmiyorum (teknik yardım ) Amper'ine felan kutu gelince bak üstünde yazar ona göre test edersin..Çalışır merak etme Bekliyoruz resimleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Astra da kontak anahtarını yeterince çevirmemiştim ancak motor kendiliğinden çalışmıştı; az da çevirseniz motor çalışana kadar kendi marş basıyor. Focus ta da böyleyse dönüşüm kolay demektir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Ciddi anlamda aracımda start-stop yok nasıl yaptırabilirim??? Şaka bi yana güzel ama araca her binen anahtarsız çalıştırırsa tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 2008 sonu 2009 kontaksız focuslarda orjinel bayıde 400 tl ye takılabiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 pardon kontaklı olacaklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Anahtarsız giriş gerçekten uzun iş. Komple tesisatın değişmesi gerekiyor. Onunla da bitmiyor, kapı iç tesisatları da değişiyor. Ve dahası kapı kolu da değişiyor.. Modül alıcı anten vs vs hiç saymıyorum bile onları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay ACAR Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 (düzenlendi) Önceki aracımda test için yapmıştım. ufak bir devre tasarımım vardı. RFID mantığı gibi çalışan hatta bu benzinliklerde personel tanıtılan anahtarlıklar (Onlar RFID dir) gibi fakat tek farklı tarafı anahtarlığın içinde de araçtan bağımsız bir devre olmasıdır. (Tasarımı bana ait) anahtarlığa aynı RFID ler gibi kodlarını yüklüyorsun sonrasında da araca da yüklüyorsun. bu mantıkta bu bankaların şifre matik olayları varya anahtarlama sistemi oradan aklıma geldi de bu şekilde yaptım hem paylaşımı kolay extra yük getirmiyor(yazıcın yoksa yapamazsın yazıcısında da şifrleme mevcut önüne gelen kopyalayamaz yani ) Sonrasında bunun araç içinde bir karşılığıda mevcut çünkü temas olduğunda yada yaklaştığında devredeki şifreyi çözüp sana buttonu aktif etsin. sonrasında buna güzel bir yuva yapıp anahtarını da oraya taktın mı mis gibi çalışıyor. Hatta bira ileri götürüp araca 2 metre yaklaşında kilitler açılıyor uzaklaşınca kapanıyordu. Vitesle alakalı bilgim olmadığı için de onu boşa aldıramadım aldırabilseydim aracıda yaklaşınca çalıştıracaktım. Yardıma ihtiyacı olan olursa mantığının nasıl olduğu konusunda paylaşımda bulunabilirim. Resim atamıyorum kusura bakmayın genelde bir gaza gelme ile başlarım yapar çıkarım alışkanlık yok aslında olsa ne güzel resimli de anlatırdım. Allahtan kodlarım mevcut programını atabilirim Piclerin. Mevcut aracımı sattım yenisini alana kadar da yenilikler ile uğraşıyorum yeni aracı aldığımda daha farklı şeyleri de içinde barındırran bir uygulama yapma planım var. bakalım hayırlısı Eylül 8, 2015 Turgay ACAR tarafından düzenlendi Yazmayı unuttuğum son cümleyi ekledim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Reşit TAYSI Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 ben de 2010 fokus aracıma start stop taktırmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap