Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Her zaman Focus'u çekemeyen olacaktır Çünkü hep en iyiye oynar Saygılar Fiyat hakkında konuşulanlar bana çok saçma geliyor Hep söylediğim bi lf var ama söylemyecem yoksa doktor amca fırça atar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Otomobiller konusunda en az benim kadar bilgisi olmayan birinin olumlu/olumsuz tepkilerine önem vermem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Her zaman Focus'u çekemeyen olacaktır Çünkü hep en iyiye oynar Saygılar Fiyat hakkında konuşulanlar bana çok saçma geliyor Hep söylediğim bi lf var ama söylemyecem yoksa doktor amca fırça atar.. Dur ben baştan Şimdi rahat rahat söyleyebilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Kalsın kaLSIN Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Focus " mat siyahı / Trend ": Fotoğraf linkleri öldüğü için silinmiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 yaaaaaaaaa ben böle bişi istiyom işte oglan bunu gördü demekki ya.............offf offf...karbon.........ne güzel bişi adam gitti gözlük bile rb nin karbonunu aldı......cok güzel bişi ya....ama farlar tek eksik karartılmış olmalıydı bide jantlar siyahlı karışık yada tam siyah......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Sedan: Fotoğraf linkleri öldüğü için silinmiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 çok teşekkürler iki as.......iki as renk keşke bu jantların yerleri degişik olsaymış AKBÜYÜ....ÇOK GÜZELLERMİŞ.....içiim açıldı yaaaa...........müthiş güzeller...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 İlk aracın jantlarına hasta oldum. Tencere kapağı gibi olanları sevmiyorum ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Ben bu hafta içinde Antalya Ford bayisinden HB 1.6TDCI 5K Titanium siparişi verceğim fakat aklımda bazı sorular var.Sizinde bildiğiniz gibi yeni Focus'un Türkiye versiyonunda kör nokta,myford touch gibi özellikler yok diye biliyorum bunlar doğru mu ? Ayrıca yol bilgisayarı ve mp3 çalar ekranı resimlerdeki gibi renkli ekran mı ve bluetooth ile cep telefonu bağlayarak sesli kontrol etme sistemi var mı ? (Türkiye'deki versiyonları(Titanium) için soruyorum.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Ben bu hafta içinde Antalya Ford bayisinden HB 1.6TDCI 5K Titanium siparişi verceğim fakat aklımda bazı sorular var.Sizinde bildiğiniz gibi yeni Focus'un Türkiye versiyonunda kör nokta,myford touch gibi özellikler yok diye biliyorum bunlar doğru mu ? Ayrıca yol bilgisayarı ve mp3 çalar ekranı resimlerdeki gibi renkli ekran mı ve bluetooth ile cep telefonu bağlayarak sesli kontrol etme sistemi var mı ? (Türkiye'deki versiyonları(Titanium) için soruyorum.) Diğer inceleme başlıklarında direk görebilirsiniz. Evet suan my ford touch yok. 2012 de olacak. Avrupa ile aynı anda Ekstra güvenlik don. İse son çeyrekte sunulacak. Aramıza Hosgeldiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Sanırım 2012'ye kadar bekleyeceğiz bu araba için birde Sony teyp gelecek mi ? Antalya'da araba fuarında Focus'ta Sony teyp vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Şu an almayı düşündüğümüz Focus 1.6 TDCi 115HP 5K Titanıum+Titanium X Paketi+Otomatik Park Sistemi toplam 61-62bin TL gibi bir fiyat oluyor.Birde MyTouch ve ekstra güvenlik sistemlerinin olduğunu varsayarsak 65bin TL'yi bulur herhalde - Hey millet yeni araba aldım + Ne kadara ? - 65bin TL + Model ? - Focus + :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 İlk aracın jantlarına hasta oldum. Tencere kapağı gibi olanları sevmiyorum ama İyi de her tencerenin kapağı da bir değil ne tasarımlar çıktı son yıllarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap