Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 vallahi mardinde ki bayi aradı ısrarla 1.0 dedi 1.6 olmasın dedim yok 1.0 dedi.... Muğladaymış araç stoktan bakabilirseniz daha sağlıklı olur..... ahmet hangı donanım 5k 4k bana yazarsan bakayım bayıye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 hazır teslimmi Kaporta Meksika'da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 ahmet hangı donanım 5k 4k bana yazarsan bakayım bayıye 4k şeker kırmızı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ahmet onu bunu bilmem de o arabayı almazsan Aylin hanım kendisine alacak sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ahmet onu bunu bilmem de o arabayı almazsan Aylin hanım kendisine alacak sanırım. aynen valla bugun test ettım zaten cok sessız bıde serıtten cıkınca dıreksıyon tıtreyice tam benlik dedim. ahmet kaçırmam bak ona göre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 aynen valla bugun test ettım zaten cok sessız bıde serıtten cıkınca dıreksıyon tıtreyice tam benlik dedim. ahmet kaçırmam bak ona göre İlk ben gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 4k şeker kırmızı ahmet'cim tam donanım ne bu ttanıum bazmı paket varmı sistemden bakıcam eksıksız yazarsan gorebilirim bayide Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Gitmeye gerek yok, arabayı Diyarbakır bayisine gönderirler. öyle olmuyor sanırım bizde ilk görüşmelerimizde Ankara'da vardı ya kendimiz alacaktık yada 500tl ye onlar getirtecekti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 ahmet'cim tam donanım ne bu ttanıum bazmı paket varmı sistemden bakıcam eksıksız yazarsan gorebilirim bayide Sizin bu otomasyona iyi bi programlayıcının el atması gerekiyor 4k şeker kırmızı 1.0 Titanium Ecoboost... bu kadarını söyledi ek paket vs. bişey bahsetmediler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Smart lazım ona. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Sizin bu otomasyona iyi bi programlayıcının el atması gerekiyor 4k şeker kırmızı 1.0 Titanium Ecoboost... bu kadarını söyledi ek paket vs. bişey bahsetmediler.... bence onlar sana ellerindeki test aracını tarıf etmısler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 öyle olmuyor sanırım bizde ilk görüşmelerimizde Ankara'da vardı ya kendimiz alacaktık yada 500tl ye onlar getirtecekti... Hiç yaptırmadım, iddia etmeyim, ama duyduğum bir olaydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 bence onlar sana ellerindeki test aracını tarıf etmısler Evet o da aklıma geldi... Teşhir ürünü %30-40 iskontolu versinler ne olacak ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Sizin bu otomasyona iyi bi programlayıcının el atması gerekiyor 4k şeker kırmızı 1.0 Titanium Ecoboost... bu kadarını söyledi ek paket vs. bişey bahsetmediler.... bu arac var helvacıoğlu doğrumudur. FOCUS III FOCUS III Y.TIT 4K 1.0 ECOBOOST 125PS SMART PAKET+TEKNO PAKET, SEKER KIRMZ+GRI KUMAS Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 bu arac var helvacıoğlu doğrumudur. FOCUS III FOCUS III Y.TIT 4K 1.0 ECOBOOST 125PS SMART PAKET+TEKNO PAKET, SEKER KIRMZ+GRI KUMAS aynen doğrudur, off full Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap