Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 215'li lastikler 93H mış... Şok oldum (V de geliyor bazen) 182'ler W. Hızlı gitmeyin anacım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Ford Focus Montaj Videosu - Tayland Fabrikasından 01:40'dan sonrasında dikkat - Manuel Klima Kumandaları - http://www.youtube.com/watch?v=JYd0zswdh9k&hd=1 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Emeğine sağlık ben bir video dışında bulamamıştım...Gerçi direksiyon ters ve işçiler çekik gözlü galiba burası Alm. değil..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Bu adamlar bu kadar yemekle doyuyormu acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Emeğine sağlık ben bir video dışında bulamamıştım...Gerçi direksiyon ters ve işçiler çekik gözlü galiba burası Alm. değil..... Neresi olduğu hem yazı olarak hemde videoda yazıyor bekir abi aman diyim... Colorado Kırmızısı (hatalıysam iletin Mars turuncu değil diye düşünüyorum) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 01:40'dan sonrasında dikkat - Manuel Klima Kumandaları - vay anasını sayın seyirciler.. millete vw düğmeleri bize turbo fırın düğmeleri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Ford Focus Montaj Videosu - Tayland Fabrikasından Paylaşım için teşekkürler. Bunu özellike arabanın orasını burasını söktürmem diyenler izlesin, çoluk çocuğun elinde nasıl laubali bir montaj olduğunu görsünler. Neyse ki bize gelenler Uzakdoğudan gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Sadece altta kromaj sevmeyenlere 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Neresi olduğu hem yazı olarak hemde videoda yazıyor bekir abi aman diyim Benim şaşkınlığım F3 ün yanlızca Alm.yada üretilecek ve oradan dağılacağı konusu aklımda kalmış........demek ki öyle değilmiş..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Benim şaşkınlığım F3 ün yanlızca Alm.yada üretilecek ve oradan dağılacağı konusu aklımda kalmış........demek ki öyle değilmiş..... Bu kadar araç icin 1 fabrika zor Avrupa icin Almanya sadece. Rusya ve cevresi icin rusya ABD ve cevresi icin ABD Tayland ve cevresi icin Tayland (yeni açıldı) Cin de de vardı galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Beyler dun gece dikkat ettim farlarim ayarsiz takit mesafesindeyken ondeki arabanin tampon hizasinda olacagina yeri gosteriyordu bariz bir sekilde. Gittim Forda cok yogundu biraz uzun surdu ama hallettiler bakamadim teslim ettiler hemen ciktim. Simdi hava karardi farlari bi yaktim ondeki arabanin plakaligina kadar nerdeyse aynalardan gozune giricek . Carsamba tekrar gidicem kullanmam gereken bir tabir yok degilmi far ayari yapilsin bu kadar . Yani bu adamlar ben asagiyi gosteriyor degince kafasina gore yukarimi kaldirdi nedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 (düzenlendi) Beyler dun gece dikkat ettim farlarim ayarsiz takit mesafesindeyken ondeki arabanin tampon hizasinda olacagina yeri gosteriyordu bariz bir sekilde. Gittim Forda cok yogundu biraz uzun surdu ama hallettiler bakamadim teslim ettiler hemen ciktim. Simdi hava karardi farlari bi yaktim ondeki arabanin plakaligina kadar nerdeyse aynalardan gozune giricek . Carsamba tekrar gidicem kullanmam gereken bir tabir yok degilmi far ayari yapilsin bu kadar . Yani bu adamlar ben asagiyi gosteriyor degince kafasina gore yukarimi kaldirdi nedir Yükseklik ayarı otomatik değilmi? Ekleme: Anladığım kadarıyla baz bir ayar var sonrasını ağırlığa göre araç yapıyor Bence servisle hiç uğraşmadan sanayiye git bilgisayarla çok sağlam ayar yapıyorlar en son 10tl idi yada netten bak kendin ayarla. Eylül 4, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Yükseklik ayarı otomatik değilmi? Ekleme: Anladığım kadarıyla baz bir ayar var sonrasını ağırlığa göre araç yapıyor Bence servisle hiç uğraşmadan sanayiye git bilgisayarla çok sağlam ayar yapıyorlar en son 10tl idi yada netten bak kendin ayarla. Far otomatikte yukari megilli montaj edilirse istedigi kadar otomatik olsun farlar benim buğu var ve ledde sorun var diye degistiya iyi ayar yapamamislar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 İstanbul'dan Artvin'e gidiyorum.. Yolda eskiye göre çok Focus 3 var nerdeyse hepsi f3 Siyahdan tut seker kırmızına kadar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 İstanbul'dan Artvin'e gidiyorum.. Yolda eskiye göre çok Focus 3 var nerdeyse hepsi f3 Siyahdan tut seker kırmızına kadar.. Ben 1 tane sedan F3 gördüm 1 tane hb F2.5 1 tane sedan F2 1 tanede sedan F1 çok dengeli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap