Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Merhaba forumdaslar trafikte dur kalkla geldim yol acikti bastim biraz eve geldim 5 dakika bisi alip cikicam ama motordaki fanlar calisiyor suan durmasini beklesemmi yoksa direk calistir devam et mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Durmak yok yola devam.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 (düzenlendi) ESP kapalıyken otomatik parkın yapılamadığını biliyor muydunuz ? Eylül 8, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Cekiş kontrol sistemi diyelim yada.. İlginçmis Edit: Sabri bu bilgiyi ekranı göstermek için yazdı diyenler bunu beğensin 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Evet, ben biliyordum, hatta forumda da paylaşacaktım da nedense her seferinde unutmuştum, ya da üşengeçliğime gelmiş, ilginç nedense, Bir bilgide ben vereyim, Geri geri gelirken (örneğin dönemedik, manevra yapmak için 1 metre kadar geri geleceğiz) sensörler çalışır vaziyette fakat geri vitese takılı değilse sesli uyarı vermiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Cekiş kontrol sistemi diyelim yada.. İlginçmis Edit: Sabri bu bilgiyi ekranı göstermek için yazdı diyenler bunu beğensin Begendim ama oyle birsey yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Hızlı gidincede devreden çıkıyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 10 km/h maksimum park etme, bulma daha yüksekti sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ben denemiştim, gaza yüklenince yavaşlayınız şeklinde uyarı veriyor önce tabi hızını hemen azaltmazsan otomatik park iptal edildi (senle mi uğraşayım ... ) diyor galiba :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Cekiş kontrol sistemi diyelim yada.. İlginçmis Edit: Sabri bu bilgiyi ekranı göstermek için yazdı diyenler bunu beğensin Aaaa göstergeler çok güzelmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ben denemiştim, gaza yüklenince yavaşlayınız şeklinde uyarı veriyor önce tabi hızını hemen azaltmazsan otomatik park iptal edildi (senle mi uğraşayım ... ) diyor galiba :D evet önce ses çıkıyor, sonra iptal ediyor, biraz açık bırakıyor ama güzel giriyor alırken kullanmam diyodum ama işe yarıyo kerata Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Aaaa göstergeler çok güzelmiş Sayende abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 FOCUS III FOCUS III Y.TIT 5K 1.0 ECOBOOST 125PS TIT X + SMART PAKET, BUZ BEYAZI+PARC DERI BUZ BEYAZI tahmini teslim 09.11.2012 hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 55 lira istersiniz bundan demi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 55 lira istersiniz bundan demi ? fiyat henuz bellı değil,yarın netleşir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap