Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 eHEhe 2012 golf'u bekliyorum ben..Aynı şekil kasayla devam edecek kazmalar ama içi ne olacak..Aynı kaliteye devam ederlerse ilk alkış benden onlara... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Işte onun sağlamlığı onun dinamikliği derken bazı noktalarda farklılıklar ortaya çıkıyor.Bazı firmalar başka noktalara önem veriyor bir diğeri ise başka bir noktaya önem veriyor.Hangi fark kimin daha çok hoşuna giderse o kişi de o arabayı alıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Yakup fuardaki Golf ün fiyatını hatırlıyor musun? 65 ya da 69 bin liraydı, arkada oturan kişi fiyatı duyunca "yuh a.q." demişti fiyatını söyleyen hatuna doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Evet öyle bişeyler olmuştu Ama fiyat aklımda değil..TSI Highline'dı sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Ne utandım yahu terbiyesiz adam, kızla yüzyüzeydik kıpkırmızı oldu bir anda! 160Hp TSI motor + bilimum opsiyonlar vardı galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 ehehe :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 son noktayı koyuyorum.. "zevkler tartışılmaz" lafıyla kendimizi avutmayalım.....bir focus hatta ford fanatiği olarak düşüncem, ister kabul edelim ister etmeyelim astra şuan sınıfının en yakışıklısı...o kadarrr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 O zaman niye Astra almıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Bir Mazda 3 değil bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Astra ile Focus'un arasında pek bir fiyat farkı da yok üstelik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 En iyi yaptığınız mevcut arabalarınızı -özellikle yeni aldıysanız- sevmek olsun arkadaşlar. İnanın bindiğim aracın güncel fiyatını, kardeşime aldığım Corsa nın donanım adını ya da yeni Focus un fiyat/donanım özelliklerini bile bilmiyorum, tek bildiğim aracımı çok sevdiğim ve yeni Focus un da eski Focus um da olmasını istediğim çoğu şeyle donatılmış olduğu. İnsan bir süre sonra doğruya ulaşıyor zamanında gereksiz birçok şeyle kafamı yoruyordum! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Kusura bakmayın bunlar yaşlılık belirtileri mi acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 O zaman niye Astra almıyoruz Opel'in periyodik bakım maliyetleri çok yüksek, ondan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Bir Mazda 3 değil bence Rıdvan Dilmen yorumu gibi olmuş (Bir Alex değil ama) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 O zaman niye Astra almıyoruz herkes astra alırsa olmazki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap