Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Rıdvan Dilmen yorumu gibi olmuş (Bir Alex değil ama) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 O zaman buyrun bir rıdvan dilmen yorumu size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 O zaman buyrun bir rıdvan dilmen yorumu size Baskette dedi bide yav. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 İçleri fesat :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Aynı soruyu Saba Tümer Hakan Şükür'e de sordu ama o tuzağa düşmemişti Konuyu saptırmayalım arkadaşlar sonra Yakup abimiz kızacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 En iyi yaptığınız mevcut arabalarınızı -özellikle yeni aldıysanız- sevmek olsun arkadaşlar. İnanın bindiğim aracın güncel fiyatını, kardeşime aldığım Corsa nın donanım adını ya da yeni Focus un fiyat/donanım özelliklerini bile bilmiyorum, tek bildiğim aracımı çok sevdiğim ve yeni Focus un da eski Focus um da olmasını istediğim çoğu şeyle donatılmış olduğu. İnsan bir süre sonra doğruya ulaşıyor zamanında gereksiz birçok şeyle kafamı yoruyordum! Araba konusunda Nirvana'ya ulaşmak bu olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Araba konusunda Nirvana'ya ulaşmak bu olsa gerek HaHaHa :D:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Bugün ki hasılat Deniz de bile Yeni focus yaka bırakmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 abi iiyide kendime sedan olna hb almak lazım ayrım yapamıyorki insan.........kötü bu...param olsun zenginlik işte bu durmlarda lazım........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Kusura bakmayın bunlar yaşlılık belirtileri mi acaba ? Bu belirtilere ermek çok pahalıya maloldu ayrıca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Opel'in periyodik bakım maliyetleri çok yüksek, ondan.. Edremit servisinde 1.4T için 15-30-45.000 bakımlarına 155lira yazıyor. 6600km de kendi isteğimle yaptırdığım yağ + y. filtresi + genel bakım + işçiliğe 140 civarı ödeme yapmıştım, p.bakımlarda işin aslı ortaya çıkar umarım gerçekten pahalı değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Araba konusunda Nirvana'ya ulaşmak bu olsa gerek Ama sonunda da rahat ediyor insan be!.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Dünde sedan trend gördüm ilk kez. Daha önce hep tit. gördüm trafikte. Ama bizim burda trafikte HB göremedim daha, 3-4 tane sedan gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Welcome on board... http://www.youtube.com/watch?v=xyHMBn4BBEk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 150 Ps Ecoboost Egzos Sesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap