Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 (düzenlendi) Anladım.Ben ağustos 15 de koşacam vallah bayiye tak etti artık. Haziran 29, 2011 YSF tarafından düzenlendi Mesajlarda tamamen büyük harf kullanmayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Küçük harflerle koşmanız dileğiyle, Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki Byrm Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 boss bir sorum var. madem yeni focus one ford stratejisi ile üretildi amerikan versiyonun farları ile bizdeki farlar farklı sinyal kısımları turuncu. bunun özel bir nedeni var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 boss bir sorum var. madem yeni focus one ford stratejisi ile üretildi amerikan versiyonun farları ile bizdeki farlar farklı sinyal kısımları turuncu. bunun özel bir nedeni var mı? Öyle lanse edildi ama avrupa ile abd versiyonları arasında %20 fark mevcut...O far da bunlardan bir tanesi.. Abd'de fark ettiyseniz led'de yok çünkü ordaki kurallar farklı far kısmı öyle olmalı..o yüzden öyle bizimki ise avrupai Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki Byrm Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 ok. one ford 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Bunlar bizim faydamıza şeyler...Senin zevkin belki farklıdır ama her ülkenin ihtiyacıda farklıdır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 onların hb arkalarında cok güzel titanium yazıyor bizde niye yok...........yazsınlar kardeşim........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Bi titanium yazısı 50 gayme Abi,Napolyon ne dediydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 doktorum öle de yabancı ülkelerdeki videolarda çok ta güzel duruyor be...2 hafta içmeden dururuz napalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 50 liraysa bedava... titanyum veya ghia direksiyon kolları üzerindeki metal kaplamaların tanesine 200 demişlerdi... ondan 4 tane var biliyosunuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 O zaman yarın söküyorum metalleri ! Var mı almak isteyen.. gelll vatandaşş gell... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Üreticiye maliyeti 50 gayme dediydim ben,bizim Otosan'ın karınıda koyarsak 250 yapar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 ben o yazıyı sulu boyayla yazarım, hem de el yazısıyla ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Arkasında Titanium yazmasın bence, arkasında Otosan Kazığı X yazsın,dünyadaki en kazık fiyatlı Focus olaraktan kendisini belli etsin...65 Bin TL ödenerek alındığı içinde yan tarafta camların yanına "65 KAZIK" arması takılsın... NOT:0 65 Kazığı görünüşe göre bana da takacakları için ben ayrıyetten arabanın arka camına özel "Bende para b.k,sen de öyle aval aval bak" yazdırtıciim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap