Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Hocam yolda sizin arkanıza düşmek istemem....Sonra gaza gelip ''Bende para yok ama araba cillop...'' yazarım..Geçerkende biraz sürterim aval aval bakacağıma.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömür Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yarın ALLah Nasip ederse focus3 styLe, hb, beyaz, aracımı tesLim aLacam. Tabi pLaka işLemLeri erken biterse öbür güne sarkmassa. Dikkat etmem gerekn hususLarı öğrenebiLirmiyim. TavsiyeLeriniz neLerdir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Focus Wagon Titanium "2.0 TDCI 163 hp": 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Gri focus görmek istemiyorum :D Bıktım gri renklerden yaw Teşekkürler White magic 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Hocam bence bu renk 18' jant ile sedana muhteşem gidiyor.... Hatta Active City Stop reklamında vardı bi tane.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Mekanda özel seçilmiş,gri gri gri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Şu mondeonun lansman rengi bir koyu kahve var. Kül kahverengi diye satıyor bizimkiler İngiliz lunar sky , alman da galiba Brisbane Braun diyor. O renk bence çok yakışır...O renk focus SW hires resmini gören varsa bi yüklesin veya bana PM atsın Allah rızası için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Yeni Focus Satış Rakamları İçin Tıklayınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
master28 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 arkadaşlar ben de stil plus aldım . fakat bu cam çıtalarının krom olmasını istiyorum.bulunur mu servis te falan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Bulunur tabi ki...Ama biraz pahalı olacaktır.. Kısa zaman içinde farklı firmalarda yansanayisi felanda gelecektir..pahalı olduğunu düşünürseniz eğer.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Ford'a bak sen... Mangal reklam yapmış ; E-5 üzeri Uzuncayir metrobüs durağını geçince .. Gercek boyda 2 Focus ve on arka yollarını kapsayacak uzunlukta reklam panosu yapmış Aktif sehir ici güvenlik sisteminin reklamı var tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Bu aralar sedanını daha sık görür oldum pek hb göremiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Bende bugün 1-2 sedan 1 Hb gördüm. Arka LED ler aracı hoş göstermiş , Aklımda ki Hb tarifi şu; İngiliz bir Sakin güç (arkadan) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Türkiyede satılan focusların yarısı istanbulda satılıyor siz hala 1-2 focus gördüm diyorsunuz..Ya çok albenisi yok bunun yada siz körsünüz beyler...Gençliğinize yakıştıramıyorum bak...Bon Jovi-Whitesnake-Judast Priest Konseri için 3 gün İstanbula gittim geçen hafta sonu,en az 30 ytane focus gördüm taksimde,ortaköyde Cihangirde eminönünde....Hatta Candy Red focus 3 hatchbacki Çırağan Sarayının önünde fotolamaya çalıştım ama eleman çok kötü kaptırmıştı karşıdan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2011 Göreceli şeyler bunlar sokakta yatmıyoruz ya gün boyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap