Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Şirket aracı yeni focus sedanlar izmirde gezinmeye başladı çoktan. Korktuğum oluyor, gri sedan 34 plaka altında filo kiralama adı yazıyor. En sevmediğim şey oluyor yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Filo kiralamaya dusmesi o kadar kotu mu yav?Ne guzel reklamini yapiyolar iste. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Filo kiralamaya dusmesi o kadar kotu mu yav?Ne guzel reklamini yapiyolar iste. Ne tarafa dönsen gri yada beyaz focus, bence pek hoş değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Ben Kayseri trafiğinde F3 HB hiç göremedim ama 5-6 sedan gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Filoda sık tercih edilen modellerin imaj/ikinci el değeri kaybetme riski yüksek oluyor ne yazıkki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Vw ornegi var önümüzde, Filosu ford'dan az değil! Prestiji bu yüzden kötü diyen yoktur sanırım. Yani prestij biraz da arabalara bağlı. Ford'un suan kötü aracı neredeyse hiç yok. Sürücü ve binenlerin yorumlarının artısı bile olur, yeter ki araç iyi olsun. Kisiye göre değişiyor yani durum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Etraf F3 Kaynıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 ben istanbulda şimdiye kadar 5 tane gördüm 3 ü hb 2 si sedandı 5. yi bu sabah işten eve gelirken gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Benim "dizel RS" Mondy ve yeni Focusss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Ekrem boyları aynı olmuş mu Araba nasıl buarada...başlığında yorumlarsın dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Focus yetismis Mondeo'ya valla Araba cok iyi Yakup abi masallahi var , ama Focus almayi dusunuyom bu aralar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yakışıklı dün aksam üzeri çekildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Siyahta yakışmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 bir tane daha o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Bostancı iskelesinin trafik ışıklarındaki trafik mi bu yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap