Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Aynen , önünde de 2 boy araçlık mesafe var. Resim çekmek için ortada durdum adam baktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 demiştir noluyoz lan gururlanmıştır bi yandanda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Bende bugün beyaz sedan gördüm tam işyerinin kapısının önünden geçiyordu Yakup..Herhalde şyerinin kapısından geçen ilk focus 3 tü..Eeeee,yolu alıştırıyor,yakında otoparkına da girecek inşallah tabiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Bende bugün beyaz sedan gördüm tam işyerinin kapısının önünden geçiyordu Yakup..Herhalde şyerinin kapısından geçen ilk focus 3 tü..Eeeee,yolu alıştırıyor,yakında otoparkına da girecek inşallah tabiii O otopark da Focus 3 ile Zorlanacaksin biraz. Tur, eskiye göre kötü ve bence yetersiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 O otopark da Focus 3 ile Zorlanacaksin biraz. Tur, eskiye göre kötü ve bence yetersiz. Hadi yaaaa..Eskisi çok iyiydi,çok güzel dönüyordu tekrler yana yatarak...Niye olmuş bu olay peki??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Hadi yaaaa..Eskisi çok iyiydi,çok güzel dönüyordu tekrler yana yatarak...Niye olmuş bu olay peki??? Elektrikli direksiyonun dezavantajlarını bir nebze iyileştirmek için oranlar kısaldı..bunu söylemiştik.. Belkide yeterlidir size göre bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Elektrikli direksiyonun dezavantajlarını bir nebze iyileştirmek için oranlar kısaldı..bunu söylemiştik.. Belkide yeterlidir size göre bilemiyorum. Haa o anlamda diyosun tamam..Şimdi anladım...Yok canım o kadarda zorlanmam,sonuçta alışırız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Tur mesela 10.2 idi 11 m oldu..kimine göre az bir oran bu..Alışmak var ama uyuz da olunabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Alışınca sıkıntı olmaz bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Çokda büyük bir fark diil zaten...Bir manevra fazla yaparız o zaman... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 bugün satış temcilsici arkadaş ecoboostla gecirdiği bir günü anlattı.......ve şöyle dedi........orgazm olmak gibi birşeydi...inanılmaz anlatılmaz yaşanır....çok güzel siyah bir hb vardı...aklım kaldı....ecoboostta...adamın birine dizel birde ecoboost satmış..lavuk güya ecobosstu az kullanıcam diye almış...ama birgün yolu boluda ...karşılaşmı mola yerinde adam demişki yapamıyorum bu zevkten marum kalamıyorum dizel yatıyor garajda...inanılmaz güzel şeyler.....anlattı ecobosst hakkında....ama bir showroom dolusu focusu görünce hepsinin üzerine atlamak geldi içimden..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Ecoboost Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Ecobost iyi güzelde, alırkende pahalı binerkende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Burada bir iki mesaj vardı yav nereye gitti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Burada bir iki mesaj vardı yav nereye gitti? Uygunsuz mesajlar silinebilir her vakit 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap